2777
2789
عنوان

رنگ پوست نوزاد

1441 بازدید | 6 پست

دخترم نزدیک۵۰روزشه هنوز دوماهش نشده رنگ پوستش همش تغییر میکنه وقتی گریه میکنه سیاه وقرمزمیشه وقتی میخوابه رنگ پوستش روشنترمیشه روی دستش ولی خیلی سفیده.کی ثابت میشه  و معلوم میشه رنگ پوستش چیه

دیشب پسرعموی شوهرم اومده میگ چ سیاه سوختس  

انقدر ناراحت شدم خودشوزنوبچش  خیلی سبزه هستن منم گفتم هرچی باشه ازشماهاسفیدتره دیگ هیچی نگفت

من خودم سبزه هستم شوهرم سفید دوس دارم دخترم سفیدبشه ک مث من نشه.من بخاطرتیرگی رنگ پوستم هر مدل و هر رنگ لباسی رو نمیتونم بپوشم

حالا اگه سبزه هم بود عیبی نداره عزیزم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۴ماهگی پوست صورتش ب سفیدی پوست دستش میشه پسر منم همینجوری بود‌.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

همون حالت كه ميخوابه رنگ پوستشه احتمالا عزيزم يعني روشنتره،قدمش برات پر از خير و بركت باشه 

فقط يه چيزي روي مسأله اي مثل رنگ پوست و مو و كلا ظاهر حساس نباش خوب بزرگش كن بزار ارزشش رو علم و اخلاقش مشخص كنه نه ظاهرش.اون آقا حرف بدي زدن ولي شمام خيلي بد جواب دادي.اصلا نزار بچه ت رو ظاهرش حساس بشه 

خدا برات حفظش كنه🙏