2777
2789
عنوان

بی بی چک من چرا مثبت نمیشه؟

494 بازدید | 31 پست

دوستان من یازده روز پیش رابطه داشتم. و دو رو بعدش هم داشتم. بعد  پهلوهام تیر می‌کشه. زیر دلم هم درد می‌کنه. تخمدان هم گاهی تیر می‌کشه. اما بی بی چک منفی هست. هنوز یک هفته به موعد پریودم مونده. 

اولين ماه اقدامته؟؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۶ روز مونده ولی امید ندارم ایشالله مال تو مثبته بزار بعداز پریت بزن بی بی چک

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

باید یک هفته الی ۱۰روز از موعد پریودت بگذره حتی ۲هفته 

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
باید یک هفته الی ۱۰روز از موعد پریودت بگذره حتی ۲هفته 

نه بابا يه هفته خيليه. دور روز كه بگذره جواب ميده

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
اره. پنج ساله که جلوگیری میکردم

خب چون اولين باره اقدام ميكني اين دردها عاديه. حتي ممكنه پريوديت عقب جلو بشه. انشأالله كه باردار باشي اما ميگم كه منم ٧ماه اقدام بودم هر ماه علائمم فرق ميكرد 

پس این درها چیه؟ کلافه شدم

الان واسه داشتن هر گونه علامتی زوده بهشون فکر نکن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا