دوستان من یازده روز پیش رابطه داشتم. و دو رو بعدش هم داشتم. بعد پهلوهام تیر میکشه. زیر دلم هم درد میکنه. تخمدان هم گاهی تیر میکشه. اما بی بی چک منفی هست. هنوز یک هفته به موعد پریودم مونده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
با وجود تنبلی تخمدان ۹ ماه تحت درمان بودم سه ماه اقدامم ولی حتی یهدرصدم تنبلیم خوب نشده
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بیوگرافی کامل بدم 🤣 آبان میشه۲ ساله ازدواج کردم ۱۸ سال سن با وجود تنبلی تخمدان ۹ ماه تحت درمان ب ...
ببین من یک دوست صمیمی داشتم که اصلا پریود نمیشد. منظورم اینه که کلا چیزی به نام پریودی نداشت. تا اینکه ازدواج کرد و چند سال هم بچه نمی خواست. بعدش که اقدام کرد فهمید که تنبلی داره. و بچه دار نمیشد. دیگه دکتر و دار و درمان را شروع کرد. یک جاهایی که اوضاعش خیلی خراب بود و دکتر قطع امید کرد. اما دوستم باردار شد و الان یک دختر خوشگل داره. یعنی فکر می کنم هیچ کس اوضاعش خراب تر از دوست من نبود. اما با این حال بچه دار شد. چون هیچ وقت ناامید نشد. شما که سنی نداری. مطمین باش باردار میشی. شک نکن
ببخشید. علامت های تنبلی تخمدان چی بود؟ از کجا می فهمید که بهتر نشدید؟
نامنظمی پریود موهای زائد دور سینه و چانه ریزش مو جوش و آکنه
مال من فقط پریودیام نامنظمه
چون ۹ ماهه دارو مصرف میکنم و بازم همون آشا همون ماسه باید آمپول بزنم بیاد