2777
2789
عنوان

بیایین😭

84 بازدید | 4 پست

وقتی بچه بودم مادربزرگم اذیتمون می کرد و وقتی فوت شد فکر می کردم دیگه غم نخواهم داشت اما  یه نفر یه آمپول به بابام تزریق کرده بود که خیلی مشکوک بوده‌ و من الان چند ساله که فکر می کنم مامان و بابام ایدز دارن چون کل علائم ایدز رو دارن ‌.

ومن الان چند ماهه سردرد و قلب درد و تیر کشیدن قلب و گز گز سر و غده کوچیک زیر بغل و خستگی مداوم و کوفتگی پا کمی و لرزش دست و پا و افسردگی دارم و چند روزه احساس می کنم سرم بعضی موقع ها می لرزه و معده درد و کمر درد هم دارم و خیلی لاغر هستم

و از بچه گی حسرت داشتن یه اتاق و یه بابای مهربون رو دارم و خیلی عصبی هستم و یه عاشق دیوانه .

همه اینها به کنار امروز بابام از درخت گیلاس افتاد و الان بیمارستانه و من الان دارم از نگرانی میمیرم

اخه من چقدر می تونم غم تحمل کنم خدا 😭😭😭 اخه من فقط و فقط ۱۵ سالمه

خواهش می کنم برام دعا کنید

دلم آشوبه😔😔

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

ایشالا چیزی نمیشه عزیزم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب نظرت واسه این همه علامت مریضی نباس ی دکتر بری ؟؟؟😳😳😳

کی ببره؟ 

مامانم انقدر برده که خسته شده 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋