2777
2789
عنوان

نمیدونم دردمو به کی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 54 پست
خب اگه نمیپسندیدت که نامزد نمیشدین چراخودتو اذیت میکنی این مشکلاتتم دکتر پوست میتونه رفعش کنه ناراحت ...

بدنمو که ندیده صورتمم خب من همش ارایش میکنم رنگ پوستم کلا سیاهه دکترم نمیتونه کاری کنه 

بدنمو که ندیده صورتمم خب من همش ارایش میکنم رنگ پوستم کلا سیاهه دکترم نمیتونه کاری کنه 

سیاه باشه مگه پوست سیاه بده چرا اینقد خودتو دست کم میگیری 

(کاربر سابقم)شیره ژنی کم و لکستان😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نداره که  دکتر رفتی؟  بخدا منم زشتم، موهام موخوره داره و فره، صورتم سیاهه، همه هم ...

اره رفتم اما من تا به حال بدنی به زشتی بدن خودم ندارم موخوره ک مهم نیست بخدا یه ماهگیر خیلی بزرگ رو شکمم دارم کلی ترک اصلا حالم بده نمیدونم چه بهم بگه نگه ک اخلاقش جوریم هست میگه

خیلی غیر منطقیه از خودت انتظار داری مثل عروسک بی نقص باشی تو آدمی و بدنت غیرممکنه همه جاش عالی باشه ...

نه ندیدم اما اینم منطقی نیست خدا یکیو زشت آقریده یکیو خوشگل

اهان...خواهرمنم رودستش داره....خب عزیرم زنداداش منم پوستش تیرس....حتی پاهاشم حالت ایکسه...ولی تاحالا ...

اما من طرف عاشقم نیست معرفی شدم نامزد کردیم امیدوارم به روم نیاره 

اگه به روت بیاره و بگه‌مرد زندگی نیست خودت باید جدا شی ازش 

اما صورتمو گفت گفت صورتت خراب شده ازدواج کردیم میفرستم بری دکتر خوب بشی بنظرتون واقعا مرد زندگی نیست؟؟؟؟من نمیتونم جدا شم من چاره ای ندارم این وسط 

کاش نامزد منم اینجوری باشه

عزیزم تو داری خودتو ضعیف نشون میدی مطمئن باش با این طرز فکرت همه رو به روت میاره ی جوری رفتار کن حتی جرات فکر کردن به این موضوع روهم نداشته باشه چرا اینقد ضعیفی

(کاربر سابقم)شیره ژنی کم و لکستان😍😍😍