2777
2789
عنوان

نمیدونم دردمو به کی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 54 پست
اون مرده فرق میکنه اما زنا اصولا بدنشون قشنگه 

خیلی غیر منطقیه از خودت انتظار داری مثل عروسک بی نقص باشی

تو آدمی و بدنت غیرممکنه همه جاش عالی باشه 

حتی فرشته های ویکتوریا سیکلت هم بدنشون عیب داره.بدن جی جی حدید رو دیدی؟

فقط طلاق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهگیر یه لکه قهوه ای رنگه

اهان...خواهرمنم رودستش داره....خب عزیرم زنداداش منم پوستش تیرس....حتی پاهاشم حالت ایکسه...ولی تاحالابروش نیاوردیم....داداشم حتماخواسته که گرفته....

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
وقتی پسره قیافتو دیده دیگه ناراحتی تو چیه؟ قسمت های حساس همه خانوما تیره تر از بقیه جاهاشونه حتی اق ...

بدنمو ک ندیده بخدا خجالت میکشم ازمن سیاهه سیاهه تازه کلی ترکم دارم روپوستم بخاطر رژیمم

عزیزم صورتت ک حتما زیباس همسرتم دیده پسندیده بدنت هم مردا اصلا متوجه جزئیات نمیشن اکثرشون هیچوقت این ...

اما واقعا تابه امروز بدنی به زشتی خودم ندیدم خداشاهده نامزدمم من معرفی شده بودم بهش امیدوارم به روم نیاره دلم بشکنه 

تو زیباترینی و اینو باید با وجود کمبودهایی گه داری باور کنی و اول از همه خودتو دوست داشته باشی...گلم ...

واقع گرام بخدا وقتایی میرم اپیلاسیون کلی خجالت میکشم هرچی بگم باور نمبکنین ک چقد رنگ پوستم سیاهه چجوری دوست داشته باشم این زشتی رو فقط از دست خدا ناراحتم