2777
2789

من با جاری بزرگم یه سالی میشه قهریم چن وقت پیش دختر جاریم منو تو اینستا فالو کرد منم اونو فالو کردم عکسای دخترش که تازه به دونیا اومده بود رو گذاشته بود یکیشو لایک کردم بعد این شروع کرد به گذاشتن متن وتیکه انداختن به من همش میگفت من خوشبختم وتو داری به زندگی ما حسودی میکنی وفلان (دختر جاریم یه بار طلاق گرفته دختر ۷ ساله داشته تو دادگاهم گفته نمیخوام هیچ وقت دخترم رو ببینم الانم با یه مرد پول دار که مهریه زنشو بالا کشیده ازدواج کرده)منم هی با خودم گفتم با من نیست وبه من نمیگه این حرفارو دیگه دیدم ول کن نیست منم نوشتم من به زنی که دخترش رو به خاطر پول رها کرده وبا یه مردی که پول مهر زنشو بالا کشیده ازدواج کرده حسودی نمیکنم بعدش دختر جاریم شروع کرد به توهین به پدر وخواهرم وخودم بعدم انفالو به نظرتون چیکار کنم به شوهرم بگم ؟شوهرم ادم خنثی هست یا قطع رابطه تا اخر عمر کنم دلم ازش پره خنک نمیشه گوه خوریه خانوادمو چرا میکنه نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقته تا تو باشی گذشته طرفو به رخش نکشی از کجا میدونی اون متنا رو واسه تو میذاشت میگن حرفو بنداز زمین بزار صاحبش برداره اینه ها

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

به نظرم مقصر خودتی چون تو اول به صورت مستقیم بهش حرف زدی درسته اون استوری تیکه و این چیزا گذاشته بود ولی مستقیم بهت چیزی نگفته میتونستی استوریهاشو ندیده بگیری و آنفالوش میکردی 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
از این به بعد تصمیم گرفتم هر کی پای منو نشونه گرفت من قلبشو نشونه بگیرمم 

اما مراقب باش آهش نگیرت 

دل شکستن تاوان داره 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم