2777
2789
عنوان

میگن تو بداخلاقی

102 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها همه به من میگن بداخلاق

یه بارم بایکی دعوا کردم گفت حالا فهمیدن خرفایی وه درموردت میزنن درسته و اخلاق نداری

دلیلشو خودم میدونم هروقت از کسی خوشم نمیاد حرفای کسل کننده میزنه یا به تظرم خیلی خرفاش احمقانه ست منم برام مهم نیست قهوه ایش میکتم چون حوصله ی آدمای احمقو ندارم

نگو اسنا همه بهشون خیلی برمیخوره و میرن گروه گروه مشت سرمن حرف میزنن که اسن اخلاق نداره

ازخداکه پنهون نیست ازشما چه پنهون وقتی کسی درموردی نظرات احمقانه میده من مایلم قهوه ایش کنم و ازکارم ناراضی نیستم

ولی درهرصورت وقتی میفهمم انقد پشت سرم حرفه بدم میاد

درهرصورت الان یاد گرفتم دیگه کاری به کار کسی نداشته باشم و اگه از کسی خوشم نیومد رابطمو باهاش محدود کنم

لطفا نیاین فاز نصیحت یا برچسب زدن بردارین

ولی لطفا نظرم حاکی از درنظر گرفتن همه ی جوانبتون رو بگین ممنون بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان ادم احمق از نظر من وجود نداره......اونا عقاید و رفتاراشون با رفتارای ما یکی نیست نمیشه به کسی ک بی احترامی کرد هر ادمی قابل احترامه......

ولی شما ارتباطتو باهاش کمتر کن اگ خوشت از شخصیتش نمیاد.......

منم در نگاه اول یا برخورد اول ک میبینن میگن بد اخلاق و خشک و مغرورم ولی اصلا اینطور نیستم اتفاقا برع ...

نه.منو تو نگاه اول نمیگن.ولی معمولا تو برخوردای اول چون مضطربم بحث میکنم اینام خیلی بدشون میاد.بجز اون وقتی میخوام از یه جایی برم هم سر آخر کار اعصاب خوردیامو خالی میکنم بعد میرم

تصمیم درستو گرفتی چی بگم من

ممنونم.امروز چه کامنتای خوب و آرامش بخشی میگیرم.درحالت عادی بیشتر کامنتا مثل زندگی‌روزمره پر قضاوت و تندیه.خصوصا که خودمم با تندی حرف زدم ولی اسن پیامای ملایم حس خوبی بهم میده

نه.منو تو نگاه اول نمیگن.ولی معمولا تو برخوردای اول چون مضطربم بحث میکنم اینام خیلی بدشون میاد.بجز ا ...

ناراحت نشو ولی به نظرم بری مشاور یا دکتر کمکت میکنن خیلی بهتر میشی برادر منم دقیقااااااا مث شماست رفت براش یه سری دارو نوشتن و یه چن جلسه مشاور الان خیلی به خودش مسلطه