2777
2789
عنوان

یه سوال...

78 بازدید | 11 پست

مادرشوهرم پارسال فوت شد همه بچه ها سیاه رو پروفایل برداشتن غیر شوهر من میخام امروز بهش بگم ایا حق دارم اینو بگم یا نه؟

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه خوب و محترمانه ای با مادرش نداشت و بیشتر از تمام خواهر برادراش شیر خورده همش همینو میگه قبلا کلا عکس پسرمون پروفایلش بود الان یکساله سیاه کرده دیگه حس میکنم شورش دراورده

ول کن بابا. من یکی از آشناهام خواهرش نزدیک یه سال و خورده ایه فوت کرده این هنوز پروفایلش سیاهه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
اخه شورش دراومده دیگه 

تو زندگی روزانش حالت عزاداری داره؟ زندگی عادیت مختل شده؟ اگه آره بهش بگو اگه نداره بیخیال شو

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ببین علت این کارش چیه.  شاید به خاطر رابطه کم گذشته اش دچار عذاب وجدان شده و افسردگی گرفته بعد یکسال دیگه انقدر شور طبیعی نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو زندگی روزانش حالت عزاداری داره؟ زندگی عادیت مختل شده؟ اگه آره بهش بگو اگه نداره بیخیال شو

نه فقط اینکه همه خواهر برادراش برگشتن ب زندگی عادی ولی این اقا هنو حالت عزا حفظ کرده لجم درمیاره

ریش داره لباس سنگین رنگین میپوشه قبلا هر رنگ تی شرت میپوشید الان فقط خاکستری سبز یشمی تیره میپوشه

نه فقط اینکه همه خواهر برادراش برگشتن ب زندگی عادی ولی این اقا هنو حالت عزا حفظ کرده لجم درمیاره ری ...

این دیگه زیاده رویه. آشنای ما فقط پروفایلش سیاهه ولی زندگیش عادیه. باهاش صحبت کن