2777
2789
عنوان

کسی میتونه منو اروم کنه

138 بازدید | 8 پست

تو شهر غریبیم اینجا شرایط قرمز شده قبلا ورزش میکردم الان چون بچم کوچیکه میترسم برم باشگاه و مریضیو بیارم بچم بگیره،،،خیلی حال روحیم بده 

خانواده جفتمون یه شهر دیگن و دوسالی میشه نرفتیم بخاطر بچمون بخاطر کرونا چون اصلا ماسک نمیزنه...البته دل خوشی هم نداریم زیاد از دوتا خانواده 

خیلی احساس بدی دارم حس میکنم همه چی پوچه

شوهرم مرد خوبیه ولی حال دل من اصلا خوب نیس

کاش یکی بود با یه حرف ارومم میکرد یه راهی جلو پام میذاشت که خوب بشم خیلی تنهام

دخترم دنیای من♥️

شبا ی تایمی باماشین برین دور دور حداقل حال و هواتون عوض میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

چه قدر خوب که همسر خوبی داری

قطعا این روزا واسه همگیمون سخت میگذره و دیرتر از همیشه

اما خب تموم میشه هیچ شبی موندگار نیست طول میکشه اما میگذره.

سعی کن کارای هنری از اینترنت یادبگیری

صبح زود بری پیاده روی برای روحیه ات 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الات تقریبا همه توی این شرایطن کم و‌بیش

بهترین راه اینه برای خودت برنامه بچینی!

با بچت و شوهرت اخرشب که خلوته برید پیادخ روی!

برنامه پاساژ گزدی کتابخونه رفتینی چیزی بچینی برای خودت و‌بجت.

فقلم ببین/رمان بخون..

برای خودت مشغولیت ایجاد کن قطعا یکم بهتر میشی

💕

عزیزم کارهای زیادی هست که می‌تونی انجام بدی و حال دلت رو خوب کنی، من درد غریبی رو چشیدم، حالت رو درک می‌کنم، بهت حق می‌دم دل و دماغ انجام کاری رو نداشته باشی، اما این رو از کسی که حالت رو خوب درک می‌کنه بشنو! قدم اول تو هرکاری سختترین قدمه، اگر اون قدم اول رو برداری برنده‌ای.

من شرایط زندگیت رو کامل نمی‌دونم، و شاید نتونم درست راهنماییت کنم، اما با توجه به دانسته‌های خودم می‌گم:

۱. اول از هرچیز با خدا راز و نیاز کن، خوب باهاش حرف لزن و خودتو سبک کن، هرجور که بلدی، به هرزبونی که راحتی، چه نماز و دعا و قرآن، چه به زبان ساده.

۲. تغییری در ظاهرت ایجاد کن هرچند کوچک(رنگ مو، تغییر مدل ابرو، آرایش، کوتاه کردن مو، خرید یک لباس یا گل‌سر و...)

۳. تغییری در دکوراسیون خونه ایجاد کن.

۴.شمع و عود روشن کن. یک شاخه گل یا یک گلدان کوچک داشته باش و بهش رسیدگی کن.

۵. دنبال یادگیری برو(هرچیزی، زبان، نقاشی، نرم‌افزار و...)

۶. یک فیلم و سریال بنا بر سلیقه‌ت انتخاب کن و دنبال کن.

۷. از موزیک شاد و رقص با فرزند دلبندت غافل نشو.

۸. دسر و کیک‌های ساده برای خودتون درست کن

و در آخر اگر در توانت هست با رعایت پروتکل، حتما حتما سری به خانوا‌ده‌ت بزن، دلتو باهاشون صاف کن و از وجودشون لذت ببر.

گلم برو خدات شکرکن شوهرت به معنای واقعی کلمه آدمه غریبی سخته قبول اما ازاون سختر اینه نزدیک خونواده و کس و کارت باشی اما باشوهرت مشکل داشته باشی و دائم درگیرباشی و بخاطر یه سری مسائل بریزی تو خودت و مجبور به خفه شدن باشی این ازهمه سختره

منم شهر غریب بودم تا پارسال و پنج سالگی پسرم،

تایما و خیابونایی که خلوت و کم رفت و آمده میتونین برین پیاده روی! بقیه ی وقتتم که بچه داری و خونه داری و گوشی و فیلم پر میکنه وقت کمم میاد