2777
2789
عنوان

و باز هم خیانت....

193 بازدید | 12 پست

با سلام، توی تایپیک قبل گفتم شوهرم بهم خیانت میکنه اومدن خونه و تعهد ازش گرفتیم و باچندتا آدم بزرگ امضا دادن، بعد یکسال دوباره فهمیدم بازهم خیانت میکنه و با همون خانم هم هس، خواهر اون خانمو پارسال پیدا کردیم بهش اخطارای لازمو دادیم ولی خب افاقه ای نداشته و هنوزم باهم درارتباطن، قهر کردم و قصد جدایی دارم، دخترم دوسالشه و خانوادم حمایتم میکنن، فقط کمی شک دارم فقط و فقط بخاطر آینده دخترم، میخوامم بیارمش پیش خودم، میخام ببینم کسایی ک بعد طلاق بچشونو آوردن شرایطشون چطوریه؟؟؟؟ درضمن خیانت شوهرم جنسیه و من دیروز متوجه شدم متاسفانه اون خانم ی زن شوهر داره و واقعا نمیدونم چی بگم دیگه.‌‌.‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ای ندارم ولی اول قشنگ مدرک جمع کن و پرینت بگیر و ثابت کن که خیانت میکنه تا بتونی بچتو بگیری

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

لعنت بهشون ...

عزیزم تا ۷ سالگی دخترت پیش خودته

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

دوستان شوهر من هیچ مالی نداره یعنی ن خونه ن ماشین ن موتور، ولی خب ی حقوق کمی میگیره ک بتونه مهریه بده و البته نفقه بچش تا هفت سال، من خیییلی با نداریش ساختم پنج ساله طبقه بالای مادرشوهرم و هزارتا مشکل ولی ب روش نمیاوردم ک ی موقع غرورش خرد نشه، اگ بخوام ب شوهر اون خانم بگم ثابت کردنش سخته و من فقط چندتا چت دارم ازشون و اینکه اون خانم خونش شهر ما نیست و ظاهرا وقتی میومده ب مادرش زنگ بزنه میومده پیش شوهر من و براش خونه خالی جور میکرده و میرفتن باهم😔 ولی با این حال میتونم شوهرشو پیدا کنم چون خونه پدرشو پیدا کردم وای میترسم نمیخوام خونی ریخته بشه میخام اگ بشه با این روش راحت طلاقمو بگیرم. یا میرم ب شوهر اون خانم میگم یا شوهرم باید بیاد طلاقم بده.

ای وای چرا اخه ی زن شوهر دار باید ایجور باشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی