2777
2789

دوتادوستن...جدیداخیلی صمیمی شدن...مثلامیتراومریم.....هردومتاهل وبچه دار....میتراکلاباشوهرمریم بی تعارفه...چندباری هم ازبیرون باهم اومدن.....شوهرمریم رسوندتش.....شوخی هم زیاددارن وخنده.....حالااین مریم بایدچیکارکنه؟خانوادگیم زیادبیرون میرن....دوستی خانوادگی بیشترازسمته میتراس

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

قطع رابطه 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

قطع رابطه کلا با دوست نباید رابطه صمیمانه در حد خونه هم رفتن داشت اشتباههههه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باید ارتباط رو کم کنه حالا هرجوری که بلده و تمامش کنه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
قطع رابطه 

زنه خییییلی ازدردوستی واردمیشه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
قطع رابطه کلا با دوست نباید رابطه صمیمانه در حد خونه هم رفتن داشت اشتباههههه

میتراخییییلی سریشه

اگه مریم باید یواش یواش به بهونه های مختلف مهمونی ها رو لغو کنه بعد یه مدت دیگه رفت و امد ها خی ...

میترانمی ذاره

زنه خییییلی ازدردوستی واردمیشه

😐 خدایا همه اینطور زن هارو نابود بفرمااااا که موجب پاشیده شدن یه خونواده میشن 

با اینکه در شرایط بدی و ناخواسته اومدی ولی من و بابایی خیلی خیلی مشتاق اومدنتیم و خیلی دوستت داریم و تا آخرش مثل کوه پشتت هستیم عزیز مامان بابایی 👶❤           

رفتار مریم کلا باید تغییر کنه 

سرد برخورد کنه 

مواظب شوهرشم باشه😒😒

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋