2777
2789
عنوان

تولد یک سالگی دخترم💞💞💞♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن تولد ۲ سالگیش چن وقت دیگ.نگیرم یعنی خودش عاشق دورهمی بچه ها با شمع فوت کردن

شما چون بچتون میگین ذوق داره بگیر واسش شلوغشم نکن فقط بچه ها باشن 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
لباس خودش؟ اره قشنگ میشه

آره عزیزم مثلا یه تم سفید بنفش انتخاب میکنی بعد لباسش ترکیبی از این دو رنگ  کیکش هم این شکلی میشه 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

یه کیک بپز با مادرشوهرت بخورین جشن بیفایده است چون فقط  بچه گریه میکنه و چیزی هم  نمیفهمه فقط غریبی و ناراحتی به جاش چن تا عکس خوشگل بگیر

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
صد دردصد ببری اتلیه بهتره  جشن برا چیشه  پسر من تولد سه سالگیشم یادش نیست   ولی از ...

عکس فیلم های تولدشو ک میبینه بزرگ شه.بعد بزرگ شه نمیگ مامان چرا واسم تولد ۱.۲ سالکی نگرفتی.بنظرم من تولدبچه ی ادم باید یکی از مهمترین روزاش باشه

پسرمن تولد ۲ سالگیش چن وقت دیگ.نگیرم یعنی خودش عاشق دورهمی بچه ها با شمع فوت کردن

الهییی وقتی متوجه میشه و دوست و همبازی داره بنظرم بگیر 

ولی من که بچه ایی اطرافش نیس خودشم متوجه نمیشه

عکس فیلم های تولدشو ک میبینه بزرگ شه.بعد بزرگ شه نمیگ مامان چرا واسم تولد ۱.۲ سالکی نگرفتی.بنظرم من ...

خب اگه ببرمش اتلیه به قول دوستمون اونجا کیک میبرم که عکس و فیلم بمونه براش 

میشه اینطوری؟

شما چون بچتون میگین ذوق داره بگیر واسش شلوغشم نکن فقط بچه ها باشن 

ن من پارسالم گرفتم تولد۱سالگیش خیلی ذوقشوداشت.امسال حس میکنم بیشترمیفهمه راسی میشه بگین اون استند گرد هاهس اونااجارش چنده همون ک گرده دورش بادکنک میزنن

من هر سال برا دخترم جشن گرفتم

یکسالگیش انقد خوشحال بود و میرقصد تا نصف شب نخابید

دوسالگیش تا مدتها بعدش هی دوباره میگف تولد میخام باباش براش کیک میگرفت مثلا تولدشه

چند روز دیگه تولد سه سالگیشه‌روزی‌دهبار لباسشو میاره نگاه میکنه هی‌میگه فردا تولدع؟کی تولده؟

تولد بگیریم دیگه

هر بچه ای یجوره

ن من پارسالم گرفتم تولد۱سالگیش خیلی ذوقشوداشت.امسال حس میکنم بیشترمیفهمه راسی میشه بگین اون استند گر ...

پس بگیر براش مبارکا باشه 

نمیدونم گلم  اجاره. نکردم تا حالا

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
الهییی وقتی متوجه میشه و دوست و همبازی داره بنظرم بگیر  ولی من که بچه ایی اطرافش نیس خودشم متو ...

اصلا بچه همسنش نیس حتی یکی دوسال بزرگتر کوچیکتر

من پسرم .پسرخالش ازش ۳سال بزرگتر پسر دایش ۱ سال.یکیشم ۱ سال کوچیکتره.پسرعمه هاشم همش ۳.۴ اینان بیشتر ذوق اونارو داره