سلام بچه ها .من و جاری ام یه مشکل مشترک برای شوهرامون پیش اومد .بعد کلی تو واتساپ راجبش حرف زدیم و اینا من پیامهای جاری مو چون احتمال میدادم شوهرم ببینه پاک کردم ولی اون پیامهای منو پاک نکرد منم ب بهانه زنگ زدن گوشیشو گرفتم و پیامها رو پاک کردم .بعدش کلی دعوا که تو چرا پاک کردی و من قصد سو استفاده نداشتم و اینا .ولی به نظرم اگه نمی خواست سواستفاده کنه پاک میکرد خودش اینقدرم عصبانی نمی شد. بعدش من اصلا فک نکردم که بخاد سواستفاده کنه گفتم شوهرش می ره دور گوشیشو پیامها رو می بینه دوست نداشتم این اتفاق بیفته .نظرتان چیه کار درستی کردم؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار درست اینه با جاری صمیمی نشی و سفره دلتو پیشش باز نکنی
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اصلا کار درستی نکردی بیخود بدون اجازه از تو گوشیش چیزی پاک کردی
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
باید به خودش میگفتی پاک کنه نه اینکه خودت بری سر گوشیش پاک کنی... بعدم اصلا میتونستی پیامهایی که خودت دادی رو برا جاریت هم پاک کنی با گوشی خودت
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی