2777
2789
عنوان

متادون

56 بازدید | 10 پست

متوجه شدم کسی تو نزدیکیمون متادون مصرف میکنه

خیلی نگرانشم

نمیدونم به زنش بگم یانه

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

مطمئن باش زنش خبر داره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش زنش خبر داره

ازش پرسیدم این قرص چیه

گفت واسه سگ داداشش گرفته

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
بگو ، گرچه اعتیاد به قرص بدتر از مواده

چرا بدتره

چندروزه تو نت میخونم

تو نی نی سایت میخونم

نت میگه خیلی عوارض داره

تو نی نی سایت اکثرا گفتن همه میخورن

زنش اصلا از این چیزا سردرنمیاره

من که میگم دخالت نکن خوب نی بگی 

مثلا بگی که چی بشه اخرش چی اخه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من که میگم دخالت نکن خوب نی بگی مثلا بگی که چی بشه اخرش چی اخه

میگم اگه بفهمه کاری کنه

اگه خطرناکم نیست تاثیری تو زندگیش نداره نگم

میگم اگه بفهمه کاری کنهاگه خطرناکم نیست تاثیری تو زندگیش نداره نگم

نه بابا ولش کن دنبال دردسری 

اون زنش میدونه خودشو میزنه به اون راه

نه بابا ولش کن دنبال دردسری اون زنش میدونه خودشو میزنه به اون راه

زنش و کاملا میشناسم

بهش بگی میخواد بگه متادون چیه

چون خودمم تازه فهمیدم چیه

اونم مثل من