2777
2789
عنوان

دستش به دیگری خورد بر من حرام‌شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 122 پست
اره بیاد خواستگاریت ازدواج کنین‌که بازم کثافت کاری کنه بعد بگه به خاطر اخلاق تو بود به خاطر فلان بود ...

دقیقا اینش منو بیشتر سوزوند که اخلاقت بده ... اهلاق من واقعا کجاش بد بود ما این اواخر اختلاف داشتیم سر اینکه من میگفتم‌یه حرکتی بزن از خونمون اعتراض میکنن میگن ازدواج‌کن اونم‌میگف صبر کن کارم‌جور شه ! 

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
درسته... من ۲۶ سالمه دارم پیر میشم درسته قیافم خیلی کم‌میخوره ولی روحیم‌صفره من از سال ۹۷ عمرمو براش ...

چيزي از دست ندادي

برو دنبال زندگيت نه ك بشيني ب اين چيزا فكر كني عمرت هدر بدي

شمارت عوض كن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم خيانت ميكنه بهت قول ميدم كسي ك پشيمون هم ميشه بهش اعتباري نيست اوني ك پرو هست و ميندازه تقصير ...

نه دیگه اون تموم‌شده خاطراتش تموم‌نمیشه فقط... من بمیرمم قبولش نمیکنم ولی کاش اینطوری تموم‌نمیکرد

چيزي از دست ندادي برو دنبال زندگيت نه ك بشيني ب اين چيزا فكر كني عمرت هدر بدي شمارت عوض كن

منتظرم فقط عذر بخواد حلالیت بخواد بعد تموم‌کنه اینطوری خیلی کثیف تموم‌شد من روحم و ذهنم ضربه خورده همرو به یه چشم‌میبینم

دقیقا اینش منو بیشتر سوزوند که اخلاقت بده ... اهلاق من واقعا کجاش بد بود ما این اواخر اختلاف داشتیم ...

همه اینا بهونش بوده که تو رو از سر وا‌کنه شاید از عمد خیانت کرده که نیاد خواستگاری اصلا 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود......
من ۴ سال عمرمو گذاشتم درکت میکنم ک چقد سخته گریه کن گریه کن گریه کن کنکاش کن فکد کن شرایطو بپذیز ممک ...

خیلی سحته اینجاش سختتره که خیلی کثیف تمومش کرد

همه اینا بهونش بوده که تو رو از سر وا‌کنه شاید از عمد خیانت کرده که نیاد خواستگاری اصلا 

نمیدونم چی بگم کاش اینطوری کثیف تموم‌نمیکرد من بارهااا بهش گفتم فقط کافی بگی‌منو‌نمیخوای