2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد دل نازکیت با ۴ روز قهر میکنی

من یک عمره از همه بی توجهی میبینم🚶‍♀️

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
نه فیلم زیاد نمیبینم، مردی که ۴ روز توجهی به زنش نکنه و مهم نباشه براش، رابطمه تموم شدس

عزیزم ما که علم غیب نداریم بیشتر توضیح بده..۴ روز یا ۴۰ روز؟اگه ۴روز هست که فعلا یه تجدید نظر بکن شاید شوهرت یه مشکل جدی براش پیش اومده بهم ریختس..

ما تا زمانی باهم خوب و عالی هستیم (بودیم) که من خوب باشم، وای به روزی که دمق باشم، دیگه همسرمم واس خودش قیافه میگیره، سکوت میکنه، منم سکوت چند روز ادامه میدا میکنه

اینسری از چیزی ناراحت بودم یه غر کوچولو زدم،تا امروز با من حرف نزده هیچ، غرورش کم نبود، لجبازی هم اضافه شده، دقیقا ۱۸۰ درجه عوض میشه وقتی رابطمون این شکلی میشه

راستش توهین بزرگ تر به خودت اینه که بجای حرف زدن قهر میکنی، بهانه الکی میگیری، گیر میدی، پیله میکنی

روز دختر را پدر مادرت باید بهت تبریک بگن که دخترشونی

یه روز هم رفتی تفریح نباید از دماغش دراری که

دلیل سکوت همسرت اینه که بچه بازی در میاری و بهانه های کودکانه میگیری

موضوعاتی که ارزش حرف زدن براش نداره

نه فیلم زیاد نمیبینم، مردی که ۴ روز توجهی به زنش نکنه و مهم نباشه براش، رابطمه تموم شدس

سر ۴ روز فقط؟

ازش نمی پرسی؟ خودتم بدتر ناز می کنی؟ بعد مثل فیلما نامه می ذاری روز تولدش می ری؟!!

جند سالتونه؟

در هر این رفتارتون کودکانه جلوه می کنه، تاثیر دیگه ای نمی ذاره 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مگ دوس پسرته شوملته هااا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مگه چکار کردن 

شاید از دید شما بی توجهی باشه ولی از دید بقیه نه 

خو بگو ببینیم بی توجهیه و اینکه چرا حرف نمیزنی مشکلتون حل کنید ادم سر هرچیزی باید نامه بنویسه و بره طلاق بگیره😐

زندگی مشترک اسمش این نیی

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..