2777
2789
مرسی عزیز دلم هنوز ۳ هفته دیگه دارم ،کنار شکمم فشار میدم یک چیز سفتی وجود داره و از دیروز تکون نخورد ...

اره عزیزم بچه س  اصلا نشین ازین حساب کتابا بکن این استرس واست سمه ریلکس باش به موقعش انقد تکون بخوره که کلافه بشی مثل الان من نمیزاره بخوابم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم بچه س  اصلا نشین ازین حساب کتابا بکن این استرس واست سمه ریلکس باش به موقعش انقد تکون ...

قربونت برم من 

میدونی پن اصلا ادم کلا ریلکسی بودم و همیشه میگفتم اصلا مادر وابسته ای نمیشم و ازین جور حرفا ،اوایل حاملگیم خوب بود مثبت بودم ک فقط فکرای خوب و  زندگی روزمره 

تا اینکه چهارسنبه یکهو گفتن داره به دنیا میاد ،ازون روز تا الان که اورزانسی دوختنم ،یک ترسی افتاده تو دلم یک استرس و وسواس که حاضرم خودم بمیرم اما بچه طوریش نشه 

بزرگی خدا را شکر چجوری ادمو یکهو ازینور به اونور میکنه 

بعضی وقت ها تو کار حکمت خدا میمونم 

من که این همه مراقب بودم چه قبل و چه بعد اونوقت اینجوری اونوقت کسانیو میشناسم که معتاد و داعون و کلا به تف بندن و عین خیالشون نیست نه تغذیه درست نه ااصلا بودن بچه براسون مهم اونوقت چه زایمان ها و چه بچه های سالمی دارن

فک کنم دارم ادم نق نقویی میشم کم کم 

اره عزیزم بچه س  اصلا نشین ازین حساب کتابا بکن این استرس واست سمه ریلکس باش به موقعش انقد تکون ...

عزیزم مرسی که بهم روحیه دادی ،هم شما هم دوستان 

واقعا اینروزا احتیاج دارم 

قربونت برم من  میدونی پن اصلا ادم کلا ریلکسی بودم و همیشه میگفتم اصلا مادر وابسته ای نمیشم و ا ...

حساس شدی عزیزم 

ازین چیزا ولسه خیلیا پیش اومده و بچه سالمم بدنیا اوردن  به خودت بگو خدا هوامو داره حواسش بهم هست انرژیش بهت برمیگرده  به چیزای منفی هم فکر کنی بازم انرژیشو جذب میکنی این فکرو خیالا این استرسا از همه چی واست بدتره روحو جسمتو داغون میکنه 

عزیزم مرسی که بهم روحیه دادی ،هم شما هم دوستان  واقعا اینروزا احتیاج دارم

قربونت عزیزم هروز هر چقدر میتونی صلوات بفرست ارومت میکنه این روزا هم میگذره ان شاالله نی نیت صحیحو سالم میاد تو بغلت

با چی؟ شنبه سونو بودم گفتن اوکی و قلب ۱۶۰ میزنه اما بعد اون تا حالا نمیدونم ،تکوناش چجووریه؟

خوب دیگه ...کم کم تکوناش شروع میشه من خودم بچم ۴ماهگی ب بعد شروع شدن تکون خوردناش

اول مثل ی نبضه کم کم خیلی اروم ی تکونی میخوره😍

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
من بالاخره تکوناشو حس کردمممم😁😁😁😁

سلام عزیزم خوبی

میدونم تایپیک برا پارساله 

من الان ۲۱ هفته و‌چند روز باردارم

ولی هنوز تکوناشو حس نمیکنم

جفتم قدامی هس و مثل شما شیاف و امپول میزنم و...

شما بلاخره تو‌ چند هفته تکونای بچه رو حس کردین؟؟؟