2777
2789

سلام منو همسرم بعد كلي مشكل ميخواييم اشتي كنيم ولي مشكل مهريه و حق طلاق هست بنظرتون ١٤سكه بدون حق طلاق يا ١سكه با حق طلاق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق حتی اگه شده بدون سکه

هک گوشی(سیمکارت،اینستا،تلگرام،مخاطبین،پیامرسان،روبیکا)     اهدای عضو...اهدای زندگی💝من حامی اهدای عضوم🙃☝️       #عشقپلیسی ام🧿❤😍"طُ مرا جانُ جهانی                            اگ درباره "مامایی" میدونید سوال داشتم لطفا ریپلی بزنید💜                                                                                       
من نميخوام جهيزيه مو ببرم

پس چیکارش میکنی ببین تو بگو هزارتا سکه مهرت باشه کیه که بده تو این شرایط اگه‌گفتم ۱۴ تا رو بگو بخاطر اینکه همیشه برا هرچیزی بالاتر انتخاب کن حق طلاق خیلی خوبه اما ارزش توام یه سکه نیست اگه مشکل نداشته باشه اوکی میده بگو ما که‌نمیخوایم زندگیمون خراب شه یا معامله کنیم یه تضمینه اگه از خودت مطمعنی ترس نداره هم ۱۴ تارو مهرم کن هم حق طلاق بده