2777
2789
عنوان

نوار قلب

264 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من شوهرم چندوقتی بود دست چپش درد میکرد و بی حس بود الان چند روزیه قلبش سنگینی میکنه.رفته نوار قلب گرفته دو دفعه نشون داده که یه مشکلی داره بعد دستگاه رو عوض کردن چیزی نشون نداده.بنظرتون چیزی هست یا نه؟

گفتن فردا بره اکو بشه اما من دلم تا صبح طاقت نداره میترسم.اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه.

چیزی نیست اکو بهتره 

نوار قلب حتما بار اول استرس داشته طپش قلبش بالا بوده 

اکو بهتره نگران نباش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چیزی نیست اکو بهتره  نوار قلب حتما بار اول استرس داشته طپش قلبش بالا بوده  اکو بهتره نگر ...

اها اخه دوبار مثبت نشون داده یبار با یه دستگاه دیگه چیزی نشون نداده.

خودشم خیلی بیخیاله نمیخواد بره اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها اخه دوبار مثبت نشون داده یبار با یه دستگاه دیگه چیزی نشون نداده. خودشم خیلی بیخیاله نمیخواد بره ...

حتما بره چون میگی دستش هم درد میکنه ولی نترسونش احتمالا چیزی نیست ولی مردا از یه سنی باید یه چکاب بشن حتی خانوما

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
حتما بره چون میگی دستش هم درد میکنه ولی نترسونش احتمالا چیزی نیست ولی مردا از یه سنی باید یه چکاب بش ...

شوهرم سنش بالا نیست همش ۲۲ سالشه.خودم خیلی میترسم نکنه مشکله قلبی داشته باشه تو این سن

شوهرم سنش بالا نیست همش ۲۲ سالشه.خودم خیلی میترسم نکنه مشکله قلبی داشته باشه تو این سن

نه هیچیش نیست نگران نباش سنش کمه همون استرس گرفته 😂 ولی اکو بگو برو خیالت راحت باشه ضرری هم نداره