2777
2789

برای پسرمنم دعا کنیدخوب بشه یروزی میگفتم مثل باباش نشه ولی الان میگم کاش مثل اون بشه بچه معصوم ۳ ساله گناهش چیه که باید این ارث وببره گاهی افسوس میخورم که‌چرا دنیاش آوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناروانی‌چجوریه؟شما چقدرطول کشیدتا خوب بشه؟

ناروانی 

تکرار کل کلمه یا تکرار جمله یا حرف اول کلمه رو فقط دوبار تکرار میکرد اونم خیلی کم در طول روز پیش میومد کم کم خوب شد 

بازم باید گفتاردرمانگر کوچولوتو ببینه تا تشخیص بده 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
ازاولش اینطوری بود؟

اولش کم بود بعدش درحد قفل رفت الان یکساله قفل نداره ولی تکرار هجا داره

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

ازاولش اینطوری بود؟

ببرش دکتر بیگدلی خیلیا روخوب کرده اما پسرمن همکاری نکرد

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

ناروانی  تکرار کل کلمه یا تکرار جمله یا حرف اول کلمه رو فقط دوبار تکرار میکرد اونم خیلی کم در ...

ببخشین عزیزم تواین تکرارها که میگین تکرار آواهارو هم داشت بچتون؟مثلا بخوادبگه این چیه بگه ای این چیه یا آ آب میخوام

ببخشین عزیزم تواین تکرارها که میگین تکرار آواهارو هم داشت بچتون؟مثلا بخوادبگه این چیه بگه ای این چیه ...

خیلی خیلی کم شاید روزی یبار یا دوبار 

خپ پس کم بوده پسرمن همشو داره تکرارکلمه تکرارجمله.تکرارحروف نمیدونم چیکارکنم 

تکرار کلمه و جمله مهم نیس 

یه روز تو برگه تمام تکرار اول کلمه هارو بنویس 

و اینکه چند بار تکرار میکنه 

مثلا ب ب بریم زیاد مهم نیس ولی بیشتر از سه بار و تعداد زیاد قطعا لکنته

بازم ببرش گفتار درمانگر 

ه

حتما ازش فیلم و وویس بگیر

تکرار کلمه و جمله مهم نیس  یه روز تو برگه تمام تکرار اول کلمه هارو بنویس  و اینکه چند با ...

پسرمنم یه دوره کامل فقط تکرارکلمه داشت یعنی اصلا تکرارحروف نداشت مثلا میخواس بگه این یه هاپو بزرگه میگف این این این این یه هاپو بزرگه بعد یه مدت دیگه گفتیم خوب شده که یهو بازم برگشت به ای ای ای این یه هاپو بزرگه الانم موندم چیکارکنم انگار طناب انداختن گردنم دارن نه خفه مبشم نه میمونم