2777
2789
عنوان

زندگی کردن با خانواده شوهر خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست
خودم مطمئنم افسرگی میگیرم. بنظرتون راه حل دوم بهتر نیست؟

اصلا این کار رو نکن  که اگه حرمت و احترامی هم بین تو و خانواده شوهرت باشه از بین می ره و رابطه ها نابود میشه ونفس کشیدن برات سخت میشه از من میشنوی بروو تو بیابون چادر بزن زندگی کن ولی نزدیک خانواده شوهر زندگی نکن

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
اره اززندان خلاص شدم‌ ده روزه خونشون نرفتیم مادرش زنگ زده ب شوهرم میگه نیومدید میگه زن داداش اعصابمو ...

خداروشکر ایشالا همیشه خوش باشی❤

جز خودم دیگه کسی برام مهم نیست😊🤞🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون لوازم سنگین با شوهرمه مث گاز یخچال تلوزیون ماشین لباسشویی ، تازه من از خیر ماشین ظرفشویی و تخت ...

یکی از بستگان ما اینکارو کرد مرده وسایل نخرید و برد خونه مادرش بیچاره روزگار دختره سیاه شد جوریکه میخواستن طلاق بگیرن.بعد ده سال تازه مرده وسیله خرید.چی بگم والا تو خودت شوهرت و خانواده شوهرتو میشناسی ولی تا جایی که من میدونم نامزدیت طولانی بشه بهتره تا برید زیر یه سقف و هر روز جنگ اعصاب.بازم به عرضه و بیخیال نبودن شوهرت مربوط که سریع خودشو جمع کنه و عادت نکنه به این مدل زندگی کردن.فرهنگ خانواده شوهرت و به ویژه مادرشوهرتم مهمه ادم خوبی باشه یا نه.ولی قبول کن اگر غذاتون مشترک باشه اونا انتظار دارن شما برید تمیزکاری کنید و بشورید و بپزید و شما نباید حرفی بزنید

اصلا این کار رو نکن  که اگه حرمت و احترامی هم بین تو و خانواده شوهرت باشه از بین می ره و رابطه ...

اگ لوازم داشتیم ی حرفی بخدا تو کلبه هم باهاش زندگی میکردم .مشکل لوازمه .لوازم زندگی نداریم😔🤦🏻‍♀️

اگ لوازم داشتیم ی حرفی بخدا تو کلبه هم باهاش زندگی میکردم .مشکل لوازمه .لوازم زندگی نداریم😔🤦🏻‍♀️

نابود بشه اقتصاد خراب

دست دوم جور کن اما زیر یک سقف نرو حتی اگه خانواده شوهرت عالی باشن به مرور رابطه ها خراب میشه

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
یکی از بستگان ما اینکارو کرد مرده وسایل نخرید و برد خونه مادرش بیچاره روزگار دختره سیاه شد جوریکه می ...

شوهرم میگه پول جمع بدم میتونم زمستون لوازم بگیرم.بش میگم صبر کنیم .میگه من اصلا صبر نمیکنم باید تا قبل محرم عروسی بگیرم.من اصلا راضی نیستم باهاشون زندگی کنم .الان که عقدم میرم خونشون خواهراش اصلا بهم اعتنا نمیزارن انگار ک ن انگار اومدم اونجا .نمیدونم فال قهوه راسته یا ن ولی ی بار گرفتم درمورد زندگیم گف اصلا باهاشون زندگی نکن نابود میشی😔

اگه مجبور شدی همسایه شی باهاشون شام و ناهار خونه ی خودت باش وگرنه انتظار دارن کار کنی براشون ...

عزیزم ما وسیله زندگی نداریم 😔

شوهرم پول نداره بخره

نابود بشه اقتصاد خراب دست دوم جور کن اما زیر یک سقف نرو حتی اگه خانواده شوهرت عالی باشن به مرور راب ...

بنظرتون جایی لوازم قسطی میدن؟

شوهرم میگه پول جمع بدم میتونم زمستون لوازم بگیرم.بش میگم صبر کنیم .میگه من اصلا صبر نمیکنم باید تا ق ...

بهش بگو بجای عروسی وسایلشو تکمیل کنه اول

خونوادشم کمک کنن بتونین خونه اجاره کنین بعد مراسم عروسی

درک میکنم گرونیه منم تونامزدی خیلی حرص میخوردم عصبی شده بودم‌بااین ک نامزدیم۱سال و۱ماه طول کشید

من پارسال رفتم سرخونه زندگیم

تعمیر طبقه پایین چقد طول می‌کشه ؟ ۴ ماه بیشتره ؟ خب بمونید تو عقد دیگه چه کاریه برید اواره شید  ...

تو ی هفته هم میشه در حد کم درسش کرد .ما لوازم نداریم .بخا بخریم شوهرم پاییز زمستون میتونه .بهش میگم صبر کنیم میگه نمیخام خسته شدم

شوهرم میگه پول جمع بدم میتونم زمستون لوازم بگیرم.بش میگم صبر کنیم .میگه من اصلا صبر نمیکنم باید تا ق ...

پس سر حرفت محکم وایسا و کوتاه نیا.کاری به فال قهوه ندارم اما از نظر عقلی خیلیها مثل تو تن دادن و داغون شدن.ممکنه روزهایی رو تجربه کنی که هر روزش برات یکسال بشه انقدر بد بگذره.باز اگر نمیخواستید برید غذا بخورید قابل هضم بود اینطوری نهایت هفته ای یه بار میرفتی خونشون.ای کاش شده یخچال دست دوم ولی تمیز بخره تو دیوار پره و نهایت یه پیک نیک کوچولو خودت تو خونه غذا بپزی.اصلا خوب نیست سفره مشترک