2777
2789
عنوان

زندگی کردن با خانواده شوهر خوبه؟؟؟

302 بازدید | 33 پست

خانما من دوساله عقدم به خاطر مشکلات اقتصادی نمیتونیم خونه بخریم .خونه پدریش دوطبقه هست که طبقه پاینش کمی خراب شده.شوهرم امشب گفت که بریم با خانوادم زندگی کنیم تا پول جم کنیم و طبقه پایین و درست کنیم ( شوهرم هنوز لوازم سنگین خونمونو نگرفته ) و پول جم کنیم لوازم بخریم اگ اینکارو کنیم دیگ ی ماه دیگ عروسی بگیرم اونم ن عروسی فق آتلیه و باغ و ی مهمونی خیلی کوچیک .یا من لوازمی ک خریدم ک تمام لوازم آشپزخونه و مبل و یه تخته فرش هست ، یه دست کوچیکی بیاریم ب طبقه پایین در حد کمی ک مرتب بشه بریم طبقه پایین فقط برای خواب .ولی شام و نهار و خونه پدرش بخوریم .من یکم تو خونه پدرشوهرم راحت نیستم .یعنی اصلا راحت نیستم .سه تا خواهر شوهر دارم که متنفرن ازم .نمیدونم چکار کنم 😔

جز خودم دیگه کسی برام مهم نیست😊🤞🏻

اشتباه محضه این کار 

دیگه خود دانی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش باید بری پیش روانشناس

بخدا دیگه اون ادم سابق نمیشی

از من گفتن بود

مجردی رو ترجیح میدادم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بعدش باید بری پیش روانشناس بخدا دیگه اون ادم سابق نمیشی از من گفتن بود مجردی رو ترجیح میدادم

خودم مطمئنم افسرگی میگیرم.

بنظرتون راه حل دوم بهتر نیست؟

اصلا راضی نیستم  شوهرم میگه دیگ خسته شدم باید عروسی بگیریم

من با عقل الانم جات باشم اصلا این کارو نمیکنم چون همسایه خانواده شوهر شدم و زهرشو چشیدم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
افتضاحه افتضاح خداروشکر دوماهه اومدم خونه ی خودم ۶.۷ کیلو اضافه کردم اونجا همش اعصاب خوردی غصه ناراح ...

خداروشکر که راحت شدی😍

چرا باید ناهار و شام برید اونجا بخورید؟مگه زمان قدیمه.

چون لوازم سنگین با شوهرمه

مث گاز یخچال تلوزیون ماشین لباسشویی ، تازه من از خیر ماشین ظرفشویی و تخت خواب وخیلی چیز دیگ گذشتم