2777
2789
عنوان

من یه پدرم که راهنمایی میخوام

244 بازدید | 22 پست

سلام خانمها و آقایون عزیز 

من پدر 2 تا دختر 6 و 4 ساله هستم که به خاطر نوع کارم هیچ دفتر کاری ندارم و تو خونه کار میکنم. در حال حاضر خانمم در منزل دور کار هستش و 4 تایی صبح تا شب با هم زندگی می کنیم ..به خاطر کرونا هم خیلی جایی نرفتیم .متاسفانه منم جایی رو ندارم که بخوام برم تا این بچه ها به خورده نفس بکشن..اما از اول نیتم این بود که با خونه موندنم به خانمم هم میتونم کمک کنم و واقعا هم کمک حالش بودم اما الان خودم شدم مشکل اصلی که انگار دیگه حالم خوب نیست و اونا هم دارن اذیت میشن ...میخوام اگر شما موارد مشابهی داشتین با اگر چیزی به ذهنتون میرسه به من کمک کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید شما نباید زیاد توی خونه باشین   

مهمترین راه حله 

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

هر روز دم غروب خانوادگی پیاده برین پارک نزدیگ خونه.

من ۷ ۸ ساله بودم پدرم هم شاغل بود هم دانشجو ارشد. هر روز منو می‌برد پارک من گل باز یو آب بازی می‌کردم (تخلیه انرژیم می‌کرد که شب بخوابم)اونم درس میخوند.

کلا غروبا که خیلی گرم نیست و پایان روز هست و همه کاراتون رو کردین برین پیاده روی روی روحتون اثر داره که هیچ روی سلامتیتون هم اثر داره . تحرک روزانه واجبه. سن سکته اومده پایین. 

با یه توپ پلاستیکی وسطی بازی کنین بچه ها رو بذارین وسط.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خوشم میاد اوتقد فهمیده ای ک خودت متوجه شدی حضورت چه اسیبی میرسونه ب خانواده🤐

فکر کردم فقط منم‌که دوس ندارم مرد توخونه بمونه حالا چه شوهرم چه بابام چه داداشم حداقل روزی چندساعت باید دورباشن از خونه😂😂

خدایا مسافر 

برید خونه ی خواهر مادرتون کار کنید روز سوم جو کلا عوض می شه نمی ذارن برید بیرون 😈😆😁

از اون پدرای گیر هستی ؟برو تو اتاق کارت کار کن چیکار بچه ها داری اخه 😬

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش