2777
2789
عنوان

بچه ها قضیه گرگینه جاده کرج چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7411 بازدید | 212 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرگینه وجود داره اما تا اونجایی که میدونم فقط بدنشون پر از مو میشه و قدرت های خاص دارن اما مثل گرگ نمیشن فقط خودشون میبینن که شدن اونم وقتی ماه کامل میشه و قدرت هاشون اونموقع زیاد میشه  

اینجا کلی زن حاملس  چرا عکسای اینطوری میذارین واقعا ک

متن داره میگ عکس چیه... 

خوب مسلما طرفم عقل داره ک نزنه اگ میترسه

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
خدا ازت نگذره عکسو دیدم حالم بد شد 

خب میخواستی نبینی وقتی در مورد یه موضوعی تاپیک میزنم ۱۰۰ در صد عکسم در مورد همون بوده .

عکس کیک برات نمیزارن

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

این گرگینه نبود که 😐

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

اقاااااا با توام میگم متنشو بزار فیلمم ازش هست بزار 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

این فکر کنم یه کفتاری چیزی بوده کشتنش اونی هم که خواسته بکشه اش رو گازی چیزی گرفته 

الکی شایعه درست میکنن

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙