2777
2789
عنوان

‌میشه بیاین بهتون احتیاج دارم

40 بازدید | 6 پست

بچها بعد دوسال نا امیدی شوهرم یه کار خوب پیدا کرد و تازه یک ماهه میره سرکار  مشکلات ریز درشت مالی خیلی داریم اما کنار هم حالمون خیلی خوبه 

گاهی غصه دار میشم ناراحت میشم از شرایط بی پولی اما صبرم زیاده  قرار بود برج 5بریم سر زندگیمون اما مهندس شرکت که توش کار میکنه گفته حقوقتون دوماه نگه میداریم که برای اینکه یه دفعه نگین دیگ نمی‌آیم البته با همه ی کارکنان شرکت گفته

طبق گفته شوهرم بقیه گفتن اشکال نداره چون شراایطشون از ما بهتر بوده 

قرار شده فردا شوهرم با مهندس صحبت کنه  خیلی مشکلات مالی داریم اگ میشه  با دلای پاکتون دعا کنید به دلش بیوفته و قبول کنه خیلی خسته شدم خیلی دلم گرفته 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
قانون همه جا هست... حتی جاهای دولتی... 

همه جا اینطوره یعنی

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی_نی_یار_حذف تاپیک 2@

@نی_نی_یار _حذف تاپیک2