2777
2789
عنوان

میخوام به بچم شیر خشک بدم

6647 بازدید | 61 پست

۱۹  روزه اس یه دختر ۳ ساله نیمه دارم شیرم کمه نمیتونم خودمو تقویت کنم وقت نمیکنم حتی درست حسابی ناهار شام بخورم چه برسه خودمو تقویت کنم و تا میام کوچیکه رو بگیرم سینه ام شیر بخوره بزرگه هی گیر میده که فلان چیزو میخوام فلان میخوام ال میخوام 

حالا از دیشبه شیر خشک دادم خورد سیر شد ولی بقیه شبا هی دهنشو میچرخوند تا شیر بخوره ولی تا شیر خشک و خورد خوابید راحت 

گیگوز خریدم احساس میکنم که زیاد ادرار میکنه از شیرخشکه بنظرتون چه شیری بگیرم که بهش بسازه ؟ 

خیلی خوب وزن بگیری 

اخه ۱۵ روزگی برم بهداشت وزن نگرفته بود 

حالا بهم یاد میدین چطور شیر خشک بدم 

چون که روش نوشته ۵ وعدا ۱۲۰ تایی کم نیست ۵ وعده ؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جفتشوبده

ازشیر خودت محرومش نکن عزیزم گناه داره خودتوتقویت کن چهارمغز بخر همینجوری که نشستی یا راه میری بخور 

هر روزمولتی ویتامین بخور 

اگر دخترت کاری داشت همینجوری که به کوچیکه شیر میدی راه هم برو کاری نداره

من مقدارشو نمیدونم

ولی گیگوز شیر سنگینی نیست و معده بچه رو اذیت نمیکنه خوبه اگه بهش میسازه الکی شیرشو عوض نکن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
خب جفتشوبده ازشیر خودت محرومش نکن عزیزم گناه داره خودتوتقویت کن چهارمغز بخر همینجوری که نشستی یا را ...

گفتنش اسونه عزیزم من از طرف خانواده حرص و جوش زیادی میخورم و باعث میشع شیرم کم بشه و نوزادم  زود بدنیا اومده فکش بزور میگیره حالا راهم برم کارای بزرگ رو بکنم که دیگه هیچ نمیگیره تقویت کردن خودم مساویه با اضاف وزنم نه شیر زیاد  این همه ادم شیر خشک میدن گناه کردن ؟