2777
2789
عنوان

میخوام به بچم شیر خشک بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6647 بازدید | 61 پست
من مقدارشو نمیدونم ولی گیگوز شیر سنگینی نیست و معده بچه رو اذیت نمیکنه خوبه اگه بهش میسازه الکی شیر ...

اگه سنگین نیست که وزنش همونجور میمونه اخه وزن نگرفته بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه‌وزن نگرفته همون بهتر  شیر خشک بدی  شیرت کیفیت نداره

اره سر دختر اولم شیرم تا ۶ ماه زرد زرد بود انقدر چرب بود دخترم واکسن دوماهگی بردم از وزن ۳ ۷۰۰ شده بود ۸۹۰۰ خیلی تپل شده بود چون کامل ۳۰ روز خونه مادر خوردم خوابیدم حسابی ولی این و از روز اول دست تنها بودم

من پسرم الرژی داشتوشیر خودمو دادم رژیمم‌گرفتم‌کلا گوشت قرمزو لبنیات نمیخورم‌تا شیش ماه خوب بودم اما ...

منم سر زردیش خودمو بستم به خنکی الان لگن درد استخون درد داره قشگ احساس میکنم که مغزم انگار پوک شده

اگه سنگین نیست که وزنش همونجور میمونه اخه وزن نگرفته بود 

منظورم از این نظر هست که معدشو اذیت نمیکنه

بعضی شیرا خیلی سنگینن به بعضی بچه ها نمیسازن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
اپتامیل خوبه ؟ منم بدم باید ببرم دکتر براش بنویسه یا نه ؟ 

نه نیاز نیست.خودت از داروخونه بگیر.

اپتامیل عالیه.همه دکترا پیشنهاد میدن.

دختر میخوره بزنم به تخته..ماشالله هم قدش بلند هم وزنش عالی.الان نزدیک دوسالشه یکبارم مریض نشده شکر خدا..چون شیرش خیلی کامله..البته همه شیرا خوبن.

گفتنش اسونه عزیزم من از طرف خانواده حرص و جوش زیادی میخورم و باعث میشع شیرم کم بشه و نوزادم  زو ...

کی گفته تقویت کردن شما باعث چاقی میشه؟

اتفاقا شیر دادن خودش عامل لاغریه رحم وشکم رو جمع میکنه

بچه ی خود من بعد ۶ماهگی شیرخشکی شد چون رفلاکس والرژی داشت اما من هنوز یکیازحسرتام اینه که چرا بچم از شیرخودم محروم شد

اگر چیزی میگم فقطوفقط بخاطر صلاح خودتونه 

بچه ی شماهم فقط ۱۹ روزشه هرچی خودتو تقویت کنی واون بیشتر بخوره شیرت هم بیشتر میشه

تند تند شیر شو عوض نکن فعلا همینی که گرفتی رو بده  وزنش چقده

بدنیا اومد ۳ بود بعد ۵ روزگی ۲۸۰۰ شد بعدشم که زردی گرفت شیر خشت میدادیم دکتر نوشه بود انقدر اسهال میرفت ۱۵ روزگی بردیمش بهداشت همون ۲۸۰۰ بود بهداشت گفت خوبه 😐کجاش خوبه دقیقا ؟