2777
2789
عنوان

کسی تونسته پهلوشو آب کنه؟

158 بازدید | 12 پست

سلام ، من بعداز زایمان از وزن ۵۲ الان شدم ۶۹ ، میخوام لاغر کنم و پهلو ها و ران پام باید خیلیییی سایز کم کنه ، توروخدا کسی راهی بلده بگه ، البته بگم ورزش و حلقه هم نمیتونم بزنم چون متاسفانه چندماه پیش شروع به حلقه زدن کردم که یه دفعه کمرم گرفت بعداز ام ار ای معلوم شد به خاطر حلقه ای که زده بودم دیسکم آسیب دیده ، اگر کسی راهی بلده کمکم کنه ممنون

و خدایی که در این نزدیکی است.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرینیجات کلااا قطع کن 

ورزش کن هم دراز نشست هم پلانک خوبه 

روغن هم کم بخور برنج ۶ قاشق نون اندازه دو کف دست

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

سلام عزیزم من خواهرشوهرم ازربیکا یه کال نال لاغری پیداکرده بودعضوشده بود صدتومن داده بودعضوشده بهش توی تلگرام برنامه میده رژیم غذایی با فیلم ورزشی میفرسته تا مثل همون حرکات توی فیلم انجام بده 79کیلوبودالان شده 64اگه میخای لاغرکنی ازانجابروبگیریاازاینستا فیلم حرکات ورزشی بگیربارژیم غذایی