2777
2789

تو ایران بدرد نمیخوره علوم پایه 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد مهاجرت داری هم بنظرم حرفه یاد بگیر بری خارج موفق تری یا اقامت تحصیلی بگیر یه رشته ی خوب بخون که همونجا بتونی اقامت کاری بگیری دیگه کلا بمونی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
اگه قصد مهاجرت داری هم بنظرم حرفه یاد بگیر بری خارج موفق تری یا اقامت تحصیلی بگیر یه رشته ی خوب بخون ...

اول خواستم برم ریاضی ولی خیلی علاقه به کارا و تحقیقاتی که درباره کریپسر و ویرایش ژنو و ژن درمانی ساخت سلول مصنوعیو این چیزا تحقیق کردم تنها رشته مربوط با این کار بیوتکه این تحقیقاتم فقط تو آمریکا و نهایتا ژاپن هست تو ایران خیلی چیزی نداره تا خارجم تازه اول راهن

آخرشم بی ارزشه من آزمایشگاه کار آموز بودم یه کارآموز پذیرش نمونه گیری بود متولد سال 69 ارشد بیوتکنول ...

آره میدونم خودمون چندسال خارج بودیم دایی هامم انگلیس و کانادان راه و چاه و آشنا خیلی داریم من کنکوریم بابام میگه درس بخون برای یه رشته ای که علمی باشه جدید باشه بتونی باهاشم بری خارج نه پزشکی کلا ایران برای تحقیقات و این چیزا اصلاااااااااااا خوب نیست