shimaalmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 184 عنوان بعد سقط 58 بازدید | 8 پست چکارکردید باردارشدید ؟چرا من یکساله تواقدامم نمیشم؟دکترم میرم hcg,hmg هم زدم اما نشدم من ضعف بچه دارم😔 واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔 1400/03/23 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21093 گرمیجات بخورین- تا رحم تقویت بشه دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
shimaalmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 184 گرمیجات بخورین- تا رحم تقویت بشه میخورم واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21093 میخورم متفورمین و قرصهای تقویتی چی؟؟؟ فیفول ؟ ماکاویتF؟ شربت رویال ویت دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
shimaalmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 184 متفورمین و قرصهای تقویتی چی؟؟؟ فیفول ؟ ماکاویتF؟ شربت رویال ویت ن دکترم فقط لتروزول میده واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21093 ن دکترم فقط لتروزول میده پیش یه متخصص بهتر برید - من با متفورمین و ویتامینها باردار شدم دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
shimaalmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 184 پیش یه متخصص بهتر برید - من با متفورمین و ویتامینها باردار شدم توروخدا دعاکن برام واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21093 توروخدا دعاکن برام چشششم عزیز دلم نگران نباش - بسپار دست خدا حتما اتفاق میفته دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
shimaalmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 184 چشششم عزیز دلم نگران نباش - بسپار دست خدا حتما اتفاق میفته ممنونم انشاالله نی نی سالم و ب وقتش بیاد بغلت واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔