2777
2789
عنوان

کلاسهای مناسب بچه پنج ساله

2244 بازدید | 10 پست

یه پسر پنج ساله دارم دوست دارم خصوصا الان که تابستونه و وقت خودم آزادتره بهش خوش بگذره فعلا تفریحش اینه که روزهای تعطیل صبح زود که پارک خلوته پدرش میبرتشون پارک و روزهای دیگه هم میبره محوطه بازی مجتمعمون با دوچرخه یا ماشین شارژی و اینا بازی میکنن یا مامانم میبره حیاط خودشون فوتبال باهاش بازی میکنه خودش ولی خیلی دوست داره تو جمع و کلاسها هم سنهاش باشه که خب نیست اگر چند تا بچه هم میان تو محوطه بازی همسرم خیلی نمیزاره باهاشون همبازی بشه چون اونا ماسک نمیزنن حالا کلاس موسیقی و اسکیت ثبت نامش کردم هر دو تاش از این هفته شروع میشه 

یه موسسه هم پیدا کردم که زبان مخصوص کودکانه با بازی نمیدونم بزارم اونو یا تا سال بعد صبر کنم(از کوچکی کارتون و برنامه های آموزشی زبان اصلی میبینه و علاقه داره و تا حدودی متوجه میشه و جسته گریخته بلده)کلاسو بیشتر برای تفریحش مد نظرمه و در کنارش اموزش

به نظرتون زبانو اضافه کنم یا نه اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید بهم ممنونم  

عزیزم همیت دو تا کفایت میکنه اگه بیشتر بشه کودک زده میشه 

آخه موسیقیش یه جلسه تو هفته هست ولی اسکیتش سه جلسه به نظرتون کافیه مدتش از لحاظ بودن با همسالهاش و خوش گذرونیش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خوبه تایمش  موسیقی سعی کنید اگه علاقمند بود تمریناتش مرتب و منظم و کافی باشه

فعلا تازه میخواد دوره ارف رو شروع کنه با نتها اشنا بشن و بلز و طبلک و فلوت یاد بگیرن ببینم چقدر علاقه منده

ممنون از راهنماییت گلم  

پسر من ۴ و نیمه با این کرونا نمیتونم ببرمش دلم براش میسوزه همش تو خونه شما از کرونا نمیترسی میبریش کلاسا ؟؟؟؟ دیدم تو شهرمون که کلاس اسکیت و ورزشی بازه و بچه ها میرن پ کرونا چی؟؟؟

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
پسر من ۴ و نیمه با این کرونا نمیتونم ببرمش دلم براش میسوزه همش تو خونه شما از کرونا نمیترسی میبریش ک ...

چرا ولی واقعا عمرشون داره میره یک سال و خورده ای هست تو خونه حبسه منم تصمیم گرفتم کلاسهای کم خطرتر بفرستم اسکیتش مربیش آشناست پسر عمع پسر خالمه محوطه بازه و چون خودش ام اس داره مربیش خیلی اهل مراعاته پسرمم ماسک میزنه خیلی نگرانش نیستم کلاس ارف هم گفتن فضاش بزرگه و سه نفر هستن البته تصمیم داشتم خودش خصوصی باشه پسردایبم خودش مربی موسیقی کودکانه گفت نه براش خسته کننده میشه تو شروع گفت دو سه نفر باشن کلاسهای ارف شادتره بهتر علاقه مند میشن گفتن فاصله میگیرن و ماسک میزنن

البته ما یکبار هم کرونا گرفتیم ولی پسرم بی علامت بود

به نظرم کافی به علاقه بچه باشه  من با اینکه مذهبی نیستم فرستاددم مهد قران تو حروف الفبا عالی ب ...

چرتکه رو یکی از همکارام تدریس میکنه میگفت بعد از کلاس اول دبستان بفرستید خیلی بهتره چون یه سری بچه هایی که قبلش میرن معمولا بعد از دو سه ترم رهاش میکنن