2777
2789
عنوان

لطفا آقایون بیاین! دوست دارین چی هدیه بگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78113 بازدید | 228 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

چه تاپیک مفیدی

همیشه میموندم هدیه چی باید بخرم که ب دل طرف بشینه

راستی ،دیدم همه گفتن گفتم منم بگم،بابای من فقط جوراب و هندزفری خوشحالش میکنه

چون جفتشو خیلی زود از بین میبره

باتچکر

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
سلام  چه تاپیک مفیدی همیشه میموندم هدیه چی باید بخرم که ب دل طرف بشینه راستی ،دیدم همه گفتن ...

زود از بین بردن ش مهمه؟؟؟

خب ببرینشون بیرون یه مهمونی و یه ناهار و شام حسابی بگیرین همگی دور هم بخورین. زودتر از همه چی هم نابود میشه. کلی هم خوش میگذره.

ولی خب عطر چیز خوبیه. ولی اگه یه چیزی نیاز داشته باشن و بدونین دست دست میکنند خریدن ش خیلی جذابه. حتی اگه شده یه جعبه اچار باشه.

الان جعبه آچارهای کامل یا ست پیچگوشتی شارژی یا دریل شارژی با انواع ابزار توی یه پک زیاد شده.

زود از بین بردن ش مهمه؟؟؟ خب ببرینشون بیرون یه مهمونی و یه ناهار و شام حسابی بگیرین همگی دور هم بخو ...

درست میفرمایید پیشنهادهای خوبیم مطرح کردید

منتهی وقتی بیرونیم خوشش نمیاد ما دست ب جیب بشیم ،باهر عنوانی

عطرم که خودش عطربازه

ولی جعبه اچار رفت تو لیستم

مرسی جناب

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
درست میفرمایید پیشنهادهای خوبیم مطرح کردید منتهی وقتی بیرونیم خوشش نمیاد ما دست ب جیب بشیم ،باهر عن ...

خب بیا از عطرها شون بگو. کدومش خوش بو تره و کدومش جذاب تر! ممنون

خب بیا از عطرها شون بگو. کدومش خوش بو تره و کدومش جذاب تر! ممنون

بابام بیشتر از همه کاپیتان بلک و پسندید

دلارم میگفت بدنیست

یه دو سه تا دیگم هست که به بقیه توصیشون میکنه

اونارم اسماشو ببینم براتون کامنت میذارم

شوهر من مهمون و تولد و سوپرایز دوس نداره میگه خودمون باشیم تنها

منم خیلی دوس دارم مهمون دعوت کنم و...

درنتیجه من برای اون مهمون دعوت میکنم اونم برای من خلوتتتتتت

درنتیجه تولدامون خوش نمیگذره اصلا

😂من براش ریش تراش خریدم 

فکر نمیکردم اینقدر خوشحالش کنه 

که شب با خودش ببره تو رخت خواب باهاش بخوابه 😂

بسیار کاربردیه 

عطر هم کاپتان بلک دوست داره ولی خب من دوس ندارم عطر هدیه بدم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
شوهر من مهمون و تولد و سوپرایز دوس نداره میگه خودمون باشیم تنها منم خیلی دوس دارم مهمون دعوت کنم و. ...

خب چرا خوش نگذره! دو تا تولد بگیرین. اینجوری هم  میشه، 

شاید تنهایی دو نفری بیشتر بهش خوش میگذره، هدیه ها تون رو توی تولد تنهایی بدین. توی جمع مثل مهمونی باشه. 

😂من براش ریش تراش خریدم  فکر نمیکردم اینقدر خوشحالش کنه  که شب با خودش ببره تو رخت خواب ...

ریش تراش؟ تو‌رختخواب؟ 😁😂🤣

چه عرض کنم... خیلی دوست داشته 😁😐😉

ریش تراش؟ تو‌رختخواب؟ 😁😂🤣 چه عرض کنم... خیلی دوست داشته 😁😐😉

اره خب یه مدل شیک و چندکاره گرفتم براش ...میتونی سرچ کنی مدلای جدید رو ببینی 

😂😂😂منم انتظارشو نداشتم 

مثل اینکه دوسش داشته 

شبم تا دیروقت نگاش میکرده ذوق میکرده

اخر شبم گذاشته کنار بالشت و خوابیده 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!