2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدهههه؟؟؟😱😱😱😰😰

324 بازدید | 18 پست

چرا یهو ساقه طلایی شد ۶ هزار تومن؟ من هنگ‌بودم! دیگه رژیمم نمیشه گرف رفتم سه تا برداشتم گفتم چقد شد گف ۱۸ تومن قلبم وایسااااااد اصن😓😓

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

با ساقه رژیم؟؟؟؟؟ 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶یه اب نبات و یه ساقه طلایی 

شد ۴۵ 

من بعد از اون بار توبه کردم 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
وااای متنفرم از ساقه طلایی بخورمش خفه میشم

من تنها چیز رژیمیه که میتونم بخورم و شیرینه😔

ساقه طلایی که من دارم میخورم زده 5000 هزار تومن 😥😥🤒

تیکر تولدمه   کـــودَکِ دَرونَـــم پـــورشــه مــیــخـــاد   خُــدا هیــچــکیو شَـرمَــنــده‌ی کـــودَکِ دَرونِــش نَکُــنـــ   
😶یه اب نبات و یه ساقه طلایی  شد ۴۵  من بعد از اون بار توبه کردم

ایییی خدا چقد گناه داریم مااا😓

دیروز بستنی پریما هست روکش کاکائو داره  برا پسرم گرفتم ۱۲ تومن  تازه نصف شده سایزش  & ...

خااااک تو سرشون واقعااا

اصلا وحشتناک شده  قیمت ها

بخدا انقد عجیب بود تا چند ثانیه هی کارت درمیاوردم میذاشتم تو‌کیفم پول نقد در میووردم زورم‌میومد و شوکه شده بودم😂😂😂