2777
2789

من پریودم نامنظم بود حتی شده بود که یه ماه رو نشم با آمپول وقرص میشم همین منو گیج میکنه حتی اگه باردار هم بشم یه روز متوجه نمیشم 

دوماهه که 23میشم الانم 23هست نمیدونم شاید بشم به احتمال زیاد امیدی ندارم فقط علائم های عجیبی دارم ربطش بدم به پریود یا بارداری که یکم برا من محاله 

یه هفته مونده بود به موعدم سرگیجه داشتم بعد هم گاهی وقتا انگشت پاهام تیر می‌کشید بعد خوب میشد بعد پاهام درد میکرد ولی گذرا بود یه بار بلند شدم داشتم راه میرفتم گودی کمرم تیر می‌کشید الان امروز اونا خوب شده ولی تپش قلب دارم خیلی  حس میکنم قلبم تو شکممه چون خیلی میزنه نفس تنگی دارم همین طور که خوابیدم 

ولی امیدی به بارداری ندارم حتی دست ودلم نمیره بی بی چک بزنم حالم از منفی بودن بهم میخوره این اواخر که وقتی میرفتم آزمایشگاه منفی میشد واقعن می شکستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این علائم خیلی به بارداری مربوط نمیشه دوسه روز صبر کن و بی بی بزن  ان شاالله که این ماه باردار باشی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
امیدی به بارداری ندارم حس میکنم منفی میشه  انشالله خدا دامنتو سبز کنه عزیز

مرسی عزیزم

انشالله به زودی قسمتت بشه اصلا شاید الان هم نینی داشته باشی

خودتا عذاب نده یا بش فکر نکن یا بیبی بزن و خلاص

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
عزیزم این علائم خیلی به بارداری مربوط نمیشه دوسه روز صبر کن و بی بی بزن  ان شاالله که این ماه ب ...

پس علائم بارداری چیه 

انشالله عجله ای ندارم چون دارم درس میخونم 

پس علائم بارداری چیه  انشالله عجله ای ندارم چون دارم درس میخونم

برا هرکس متفاوته عزیزم ولی این تیر کشیدن اینا که گفتی من تاحالا نشنیدم 

کلا به علائم توجه نکن آدمو گیج میکنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
مرسی عزیزم انشالله به زودی قسمتت بشه اصلا شاید الان هم نینی داشته باشی خودتا عذاب نده یا بش فکر نک ...

😘😘قربونت 

انشالله به موقعش خدا بهم بده فعلن عجله ندارم تصمیم گرفتم اول دانشگاهمو که تموم کردم بعد

💖💖💖💖💞

پس علائم بارداری چیه  انشالله عجله ای ندارم چون دارم درس میخونم

علائم باردار  عین پریودی   من حتی    عصبی هم شده بودم    قبل بارداری

فقط بی بی چک متوجه میشی

ک بارداری یا ن

انشالله بارداری

ولی این علائم بیشتر از استرس

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

علائم باردار  عین پریودی   من حتی    عصبی هم شده بودم    قبل بارداری ...

من وقتی باردار شدم اصلن متوجه هم نشدم که باردارم وقت موعدم بود اما هیچ علائمی نداشتم حتی شکم درد دوهفته بعدش که نشدم ودرد کمرو شکمم شروع شد فک کردم میخوام الان پریود بشم اما نشدم 

من وقتی باردار شدم اصلن متوجه هم نشدم که باردارم وقت موعدم بود اما هیچ علائمی نداشتم حتی شکم درد دوه ...

پس  نی نی داری؟

واسه دومی اقدامی ؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم