2777
2789

من با جاریم به مشکل خوردم، یعنی اون اول شروع کرد به بد بیراه گفتن و حرفای زشت زدن، من رو حساب بزرگتری و باز قراره چشممون به هم بیوفته جوابشو ندادم، ولی خیلی وقت بود با حرفاش منو اذیت می‌کرد زندگیمو خراب کرده بود منم همرو به خانواده همسرم و برادرشوهرم گفتم.... بنظرتون کار اشتباهی کردم و نباید میگفتم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خوب کردی بذار درجریان باشن. اصلا اززندگیت حذفش کن تاراحت شی

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 

خوب کردی

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
نه کار خوبی کردی

همش نفرین میکنه میگه زندگیمو خراب کردی، درصورتی که اون داشت باعث می‌شد رابطه من با خانواده همسرم بعد این همه سال خراب بشه از دهن اونا دروغ میورد میگفت بهم که منو بد کنه باهاشون

نه عزیزم خوب کردی بذار درجریان باشن. اصلا اززندگیت حذفش کن تاراحت شی

متاسفانه خانواده همسرم جوری هستن که مجبور میشیم هر چندوقت دورهم جمع بشیم حالا نمیدونم چجوری رفتار کنم وقتی دیدمش

متاسفانه خانواده همسرم جوری هستن که مجبور میشیم هر چندوقت دورهم جمع بشیم حالا نمیدونم چجوری رفتار کن ...

بی تفاوت رفتار کن درحد یه سلام واحوال پرسی توکه خلافی نکردی اگرم دهن بازکرد جرش بده نذار بالا زورت بشه با چشمات ادبش کن 

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن