2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 36 پست
بچه هاا کسی گناه کبیره انجام داده ک بعدش پشیمون بشه و توبه کنه و و دعا کنه دعاش مستجاب بشه؟

تو توبه کن بقیش حله.به شرطی که از ته قلبت و با خلوص نیت باشه

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربه داشتین؟

نه خوندم راجع بهش 

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

زندگی همینه اما باید کنارش عشق و دوست داشتن باشه که برات قشنگ جلوه کنه اگه نباشه حالت از همه چیز زندگی بهم میخوره 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

به خدا نمی دونم دخترا چشون شده من یه خواستگار داشتم ۲۸ سالش بود منم ۱۹ هستم بعد این آقا و خانوادش ۵ ماه دنبال من بودن آخر سر بابام گفت اختلاف سنیتون زیاده و دخترم داره درس می خونه بعد این آقا از حرص من رفته با دختر همسایمون که اسمش مثل منه و ۱۶ سالشه دیروز عقد کرده عین عقده ای ها ها تازه شیرینی فرستاده البته خوشبخت بشن ایشاالله ولی من تو کار پدر و مادر دختر موندم از دیروز با مامان اینقدر خندیدم من تا نیم ساعت تو شوک بودم که دختره چطور راضی شده تازه آنقدر خوشحال بود و پز می داد آدم خندش می گیره😂😂😂

بالاخره باید علاقه به زندگی رو بالا ببره

خب بالا ببره بازم روز مرگی هست ، اگ تو مجردی در کنار خانواده خیلی حال میداد با دوستا حال میداد عشق ب خانواده مثلا بود و روز مرگی هم بود الانم عشق ب همسر و فرزند و روز مرگی کنارش ،   

Go big meri
تو توبه کن بقیش حله.به شرطی که از ته قلبت و با خلوص نیت باشه

کردم خیلی وقته..... دوساله الان... من حتی خیلی کارا کردم ک بخشیده شم ولی همش خودمو سرزنش میکنم 💔 چون الان بدجور گرفتارم میگم خدایی نکرده خدا نگه این گرفتار شد اومد سمتم 💔😞 ولی ب خدا حتی اونموقع ک گناه نکرده بودمم ن نماز میخوندم ن کار ثوابی میکردم هیچی الان از تمام عمرم بندگیم بیشتره 💔

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
چه معلوم شاید خوشبخت بشن.... البته که سن دختر خیلی پایین هست

انشاالله که همین طوره فقط پسره حرص آدمو در می یاره چون از فامیلای دورمون بود به یکی گفته بود این زهرا نشد یه زهرای دیگه می گیرم تا چشش در بیاد😂😂😂