الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه رو عکس بعضی کاربرا میزنم که برم بیوگرافیش ببینم،میگه محرمانه اس،
منظورتون اون مستطیل نارنجی رنگ هستش؟
که میگه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد؟
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
الان من زدم رد عکس شما رفتم داخل بیو، برا بعضیا میزدم مینوشت محرمانه،نمیرفت داخل
اگر منظورتون اون کادر نارنجیه که داخلش نوشته شده دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد
باید بگم این برای کاربری هایی هستش که تعلیق شدن حالا به خاطر تخطی از قوانین یا به خواست خودشون
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
ا آره دقیقا، یعنی دیگه فعال نیستن دیگه، من فکر کردم خودشون کردن میخواستم برا خودمم اونجور کنم مرسی ...
اگر تعلیق بشید دیگه نمی تونید با این کاربری فعال باشید و پست بذارید و تاپیک بزنید و دسترسی تون بسته میشه
خواهش می کنم
حالم از هرچی شبکه اجتماعی بهم میخوره اینستا همش استوری میزارنو... گروها همش باعث دعوا زنو شوهراس وات و تل همش دنبال زن هستن بعضی مردا واسه رابطه و زندگیشون داره ب گ و ه کشیده میشه اه اه اه اه اه
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت