2777
2789
عنوان

منو نامزدم خيلي بي پناهيم

335 بازدید | 40 پست

ما دو ماهيه عقد كرديم و بعداز يكسال نامزدم و يك و نيم سال من درسمون تموم ميشه و ميخوايم عروسي كنيم!

دلم براي هردومون ميسوزه چون خانواده هردومون پشت مونو خالي كردن و هر دو خانواده بروشون نميارن. اولش كه قرار بود پدر شوهرم خرج عروسي و نامزدي رو بدن كه بعدا نامزدم ميگه انقد از نداشتن ميگن كه اينم گفته خودم خرج عروسيمو ميدم درحاليكه هيچ پولي نداريم! 

خانواده منم از جهزيه ميگن فقط لوازم آشپزخونه ميدن و تموم درحاليكه قرار بود نصف خرج نامزدي رو بدن و چون نامزدي نگرفتيم گفتن پولشو ميديم كه حالا اونم ميگن نميديم! پاتختي هم نميگيريم كلا هيچي!

امروز داشتم ظرفا رو ميشستم به حرفاي مامانم فكر ميكردم گريم گرفت و دلم به خودمو همسرم سوخت كه چقدر با وجود اينكه با خانواده ايم بي پناهيم! 

ما ميخوايم يك سال بعد ازدواج كنيم ولي حتي فكر نميكنم نه خونه جور شه نه پول عروسي! چي كار كنيم بچه ها نظري دارين؟ دلم شكستس خيلييي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم این که کمک نداشته باشی سخته اما حتما میتونید ازپسش بربیاید بنظرم عروسی نگیرید و خودتون کم کم وسایل رو به مرور میخرید الان فقط واجبارو بخرید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

عزیزم عروسی گرفتن واجب نیست واقعا

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡