2777
2789

من دوسالی هست اضافه وزن پیدا کردم قدم۱۶۰ هست وزنم۶۶ ..صادقانه بخوام بگم از کم تحرکی اضافه وزن پیدا کردم و البته مقداری تیرویید کم کارم هم مقصر بود ولی بیشتر تو خونه نشستن باعثش بود...حالا میخوام شروع کنم هر روز دو ساعت برم پیاده روی...شما تست کردین روش پیاده روی برای لاغری رو؟ من خیلی خستم از این اضافه وزن و اراده ندارم برای رژیم های سخت..ممنون میشم اگر تجربه ای دارین به اشتراک بزارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قبلا با روزی نیم ساعت تا ۴۵دقیقه، خودمو روی فرم نگه داشته بودم، اما از وقتی کرونا اومد تنبلی منم شروع شد🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
رژیم سخت نمیتونم کنارش داشته باشم ولی میتونم رعایت کنم و غذام رو کمتر کنم مرسی از کمکت عزیزم

منم همینم😬🥴

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

بله قبلا با روزی نیم ساعت تا ۴۵دقیقه، خودمو روی فرم نگه داشته بودم، اما از وقتی کرونا اومد تنبلی منم ...

من شبیه باربیا بودم ولی بعد از فوت مادرم افسردگی گرفتم و بعدش کرونا کلا خونه نشین شدم و همشم توی شکم و پهلوم هست که نشانه کم تحرکیه

من شبیه باربیا بودم ولی بعد از فوت مادرم افسردگی گرفتم و بعدش کرونا کلا خونه نشین شدم و همشم توی شکم ...

بله دقیقا منم شکم اوردم، قبلا ۵۰کیلو بودم الان شدم ۵۶🥴

باید دوباره شروع کنم 👌

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
آره حتما داره منم شکم و پهلو دراوردم دوسه ساله  پشتکار ندارم برای پیاده روی و ورزش یه روز میرم ...

واقعا خیلی سخته...اعتماد به نفس ادم گرفته میشه من هیچوقت چاق نبودم و نمیدونستم چقدر احساس بد میده به ادم...الان دو ساله همش دارم چاق میشم

واقعا خیلی سخته...اعتماد به نفس ادم گرفته میشه من هیچوقت چاق نبودم و نمیدونستم چقدر احساس بد میده به ...

وای دقیق مثل من  جاریم  فقط با رژیم  خیلی لاغر کرد  حسودیم میشه  که پشتکار ندارم  بعضی وقتها احساس میکنم حامله ام شکمم اینقدر بزرگ شده 😭

💖عشقم خانواده ام💖