2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 112 پست
خونه گرفتیم داریم‌جهازمون کم‌کم اماده میکنیم ...

خوب وقتی هنوز نرفتید زیر یه سقف به تو مربوط نیست دریخچال  یکم ارج و قرب خودتو ببر بالا اجازه مده باهات بدصحبت کنه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنت کنه مادرو پدرشون که اینجور پسرایی بزرگ میکنن. ما چه گناهی کردیم تاوان جیو پس میدیم😔😔😔

وقتی فوش میده بهم دنیا آوار میشه رو سرم خیلی داغون میشم وقتی فوش میده بعدش عذر خواهی میکنه میبخشمش ولی ته دلم همیشه حرفاش یا نه و باخودم کلنجار میرم 😔

چقدر شبیه منی....موندم وسط راه از طرفی با طلاق نابود میشم از طرف دیگه خونوادم از طرف دیگه حرف مردم.5 ...

😔😔😔چقدر سخته . اگر توانشو داشتم  میرفتم .... باید یک فکری کنیم .بجه داری؟؟

✨خدایا امیدم توئی✨
شوهرمنم همینه به خونوادم فحش میده یبارداشت فحش میداددروبازکردم بلندبلندبه خواهرومادرش فحش دادم دیگه ...

این شوهر من کلا وحشیه ...

✨خدایا امیدم توئی✨
اخی تا قیامت🥲 چه بیشعوره خب اصن تقصیر تو باشه مگه از قصد بوده

چه میدونم بخدا بخاطر این موضوع فحشای افتضاح میداد . منم تک تم خانوادش نفرین کردم

✨خدایا امیدم توئی✨
امااگه به زندگی ادامه بدی یه روزی که دربوداغون شدی برمیگردی پیششون تاجون داری بیابیرون اززندگی

نمیدونم باید از مشاور کمک بکیرم الهی ک عذاب بکشن خانوادش

✨خدایا امیدم توئی✨
بهشون بگو شاید برن یه گوشمالی به شوهرت بدن یا زهرچشم ازش بگیرن دیگه جرعت نکنه اینجوری رفتارکنه آخه ا ...

اگر بفهمن دخالتا باعث میشه بدتر بشه...

✨خدایا امیدم توئی✨
داغون میشی اینجوری،دوست داری یه روز مادروپدرت بفهمن‌که دیگه چیزی ازت نمونده باشه داغون و افسرده شده ...

میترسم. دختر قوی نیستم...

✨خدایا امیدم توئی✨
اشتباه نکن با همچین کسی نمیتونی زندگی کنی بعد با یه بچه رفتن سختر میشه به نظرم طلاق بگیر چون حال الا ...

😔😔😔😔همه مون یکجوربدبختیم

✨خدایا امیدم توئی✨
یعنی پشت گوشیم خودشو نمیده یا حضوری؟ مثلا چیکار میکرد ک فهمیدی اینجوریه😥

از برخوردش با ادمای اطراف قشنگ‌میتونی بفهمی بعد از ۶ ماه همه چی معلوم‌میشه بخدا ...

✨خدایا امیدم توئی✨