2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 112 پست
خونه گرفتیم داریم‌جهازمون کم‌کم اماده میکنیم ...

خوب وقتی هنوز نرفتید زیر یه سقف به تو مربوط نیست دریخچال  یکم ارج و قرب خودتو ببر بالا اجازه مده باهات بدصحبت کنه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه مادرو پدرشون که اینجور پسرایی بزرگ میکنن. ما چه گناهی کردیم تاوان جیو پس میدیم😔😔😔

وقتی فوش میده بهم دنیا آوار میشه رو سرم خیلی داغون میشم وقتی فوش میده بعدش عذر خواهی میکنه میبخشمش ولی ته دلم همیشه حرفاش یا نه و باخودم کلنجار میرم 😔

چقدر شبیه منی....موندم وسط راه از طرفی با طلاق نابود میشم از طرف دیگه خونوادم از طرف دیگه حرف مردم.5 ...

😔😔😔چقدر سخته . اگر توانشو داشتم  میرفتم .... باید یک فکری کنیم .بجه داری؟؟

✨خدایا امیدم توئی✨
شوهرمنم همینه به خونوادم فحش میده یبارداشت فحش میداددروبازکردم بلندبلندبه خواهرومادرش فحش دادم دیگه ...

این شوهر من کلا وحشیه ...

✨خدایا امیدم توئی✨
اخی تا قیامت🥲 چه بیشعوره خب اصن تقصیر تو باشه مگه از قصد بوده

چه میدونم بخدا بخاطر این موضوع فحشای افتضاح میداد . منم تک تم خانوادش نفرین کردم

✨خدایا امیدم توئی✨
امااگه به زندگی ادامه بدی یه روزی که دربوداغون شدی برمیگردی پیششون تاجون داری بیابیرون اززندگی

نمیدونم باید از مشاور کمک بکیرم الهی ک عذاب بکشن خانوادش

✨خدایا امیدم توئی✨
بهشون بگو شاید برن یه گوشمالی به شوهرت بدن یا زهرچشم ازش بگیرن دیگه جرعت نکنه اینجوری رفتارکنه آخه ا ...

اگر بفهمن دخالتا باعث میشه بدتر بشه...

✨خدایا امیدم توئی✨
داغون میشی اینجوری،دوست داری یه روز مادروپدرت بفهمن‌که دیگه چیزی ازت نمونده باشه داغون و افسرده شده ...

میترسم. دختر قوی نیستم...

✨خدایا امیدم توئی✨
اشتباه نکن با همچین کسی نمیتونی زندگی کنی بعد با یه بچه رفتن سختر میشه به نظرم طلاق بگیر چون حال الا ...

😔😔😔😔همه مون یکجوربدبختیم

✨خدایا امیدم توئی✨
یعنی پشت گوشیم خودشو نمیده یا حضوری؟ مثلا چیکار میکرد ک فهمیدی اینجوریه😥

از برخوردش با ادمای اطراف قشنگ‌میتونی بفهمی بعد از ۶ ماه همه چی معلوم‌میشه بخدا ...

✨خدایا امیدم توئی✨