2777
2789
اینجا کسی هست بارداری اولش قلب جنین تشکیل نشده باشه سری دوم قلب تشکیل شده باشه؟؟؟؟

آره عزیزم،خواهرم اینطور شد

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
فرستادم عزیزم

مرسی گلم ان شاءالله حاجت روابشی

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@jigali    بیا از ویارهات بگو 😂😂😂

من ازچی نگم که بدم نیاد😁گوووشت،عطر،صابون،بوی ادما،بوی لباسای خودم،بوی غذا،اکثر غذاهامخصوصا غذاهای گوشتی،تا ماه چهار ازماست و میوه و کلا همه چی بدم میومد الان یکم بهترشدم ولی حالم بهم میخوره همچنان😢😢😢😢💔

من همش زیرسرم وامپول بودم .گلاب ب روتون همش هم درحال بالااوردن هفت کیلو کم کردم الانم وزنم بالانرفته..من اصلا ادم بدغذایی نبودم همه چی میخوردم.ولی الان عاشق بستنی وفالوده بستنی و میوه ام خیلی دوست دارم.ماست هم زباد میخورم