2777
2789
عنوان

پودرعرق گیر برای رفع بوی بدعرق

105 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من پودرعرق گیر کاملاگیاهی و تضمینی میفروشم اگه استفاده کنید همیشه دعای خیرتون پشت سرمه ن سرب داره ن زاج سفید هم بوی بدعرق هم بوی بدپاوکفش رومیبره قیمتش هم ۲۸تومن هست الان بیشترجاهازیر۵۰یا۶۰نمیفروشن

من سنگ مرداب گرفتم عالیه اصلا پشیمونم چرا تا الان شصت تومن میدادم اسپری رکسونا میگرفتم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
من سنگ مرداب گرفتم عالیه اصلا پشیمونم چرا تا الان شصت تومن میدادم اسپری رکسونا میگرفتم 

چیه چطوریه عزیزم از داروخانه گرفتی یا عطاری؟

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه چطوریه عزیزم از داروخانه گرفتی یا عطاری؟

عطاری 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁