2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا دیونه شدم نمیکشم دیگه کلا انتظار داره هر کاری میخاد بکنه من هیچ نگم اگه هم اعتراض کنم انچنان ...

میدونم دوست داره قدرت درست اون باشه 

هرچی میگه تو بگی چشم 

ولی خواهر من عزیز من رفتن راه حل نیست 

میتونه شکایت کنه ازت عدم تمکین بگیره 

اروم باش یه نفس عمیق بکش باید راه حل منطقی رو پیدا کنیم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
استارتر نگفتی بچه داری یا نه ؟ 

ندارم خودشم میگه بری درخواست بدی میام حالا نمیدونم از رو عصابانیت گفته یا جدی  نرم درخواست بدم اونوقت انقولت بیاد 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
به خدا دیونه شدم نمیکشم دیگه کلا انتظار داره هر کاری میخاد بکنه من هیچ نگم اگه هم اعتراض کنم انچنان ...

درکت میکنم عزیزم

من ۴ماه از مسمومیتم میگذره هنوز خوب نشدم.میگه مردم چندتا بچه میارن چیزیشون نمیشه تو حامله شدی همه درد پیدا کردی شماتت میکنه. خیلی دلم شکست سپردمش ب صاحب این شب

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
میدونم دوست داره قدرت درست اون باشه  هرچی میگه تو بگی چشم  ولی خواهر من عزیز من رفتن راه ...

خودش گف برو راحت شم از دستت

خودش گف برو راحت شم از دستت

اگه بزور بیرونت کرد اول برو کلانتری مامور بیار 

بعدش برو 

خودت اصلاااا نرو 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
درکت میکنم عزیزم من ۴ماه از مسمومیتم میگذره هنوز خوب نشدم.میگه مردم چندتا بچه میارن چیزیشون نمیشه ت ...

منم جراحیه مغز کردم هی یادم میره چیز میزارو الان بهتر شدم قبلا اصلا حواس نداشتم یه خورده چاق شدم این به خاطراینکه حواس نداشتم وچاق شده بودم با من چه ها که نکرد دقیقا تو لحظه ای که احتیاج به روحیه داشتم باهام لج میکرد اذیتم میکرد حرفایه بد میزد

منم جراحیه مغز کردم هی یادم میره چیز میزارو الان بهتر شدم قبلا اصلا حواس نداشتم یه خورده چاق شدم این ...

میدونم چی کشیدی

بخدا از تیروئیدم قلبم انقد تند میزنه ک حال چیزیو ندارم بعد سر بحث ملاحظه نمیکنه .....

بخدا خستم انقد گریه کردم چشام پف کرده

میدونم چی کشیدی بخدا از تیروئیدم قلبم انقد تند میزنه ک حال چیزیو ندارم بعد سر بحث ملاحظه نمیکنه ... ...

منم گریه کردم زیاد صب تالام چیزی نخوردم اصلا تازه فردا باس بشینم اتوبوس خیلی خسته ام روحم ذهنم لعنتی بعدازظهر این عمل به کل خیلی خنگ شدم نمیدونه من باید تو آرامش کامل باشم وگرنه دوباره بیماریم عود میکنه به قرآن قسم اگه چیزیم بشه فقط الهی تا آخر عمرش عذاب بکشه

منم گریه کردم زیاد صب تالام چیزی نخوردم اصلا تازه فردا باس بشینم اتوبوس خیلی خسته ام روحم ذهنم لعنتی ...

ان شاء الله ک همیشه سالم و سلامت باشی گلم. توکلت بخدا باشه

خدا خودش بهترین جواب دهندس.