2777
2789
عنوان

دلم برا خودم و نامزدم ميسوزه

240 بازدید | 23 پست

ما دو ماهيه عقد كرديم و بعداز يكسال نامزدم و يك و نيم سال من درسمون تموم ميشه و ميخوايم عروسي كنيم!

دلم براي هردومون ميسوزه چون خانواده هردومون پشت مونو خالي كردن و هر دو خانواده بروشون نميارن. اولش كه قرار بود پدر شوهرم خرج عروسي و نامزدي رو بدن كه بعدا نامزدم ميگه انقد از نداشتن ميگن كه اينم گفته خودم خرج عروسيمو ميدم درحاليكه هيچ پولي نداريم! 

خانواده منم از جهزيه ميگن فقط لوازم آشپزخونه ميدن و تموم درحاليكه قرار بود نصف خرج نامزدي رو بدن و چون نامزدي نگرفتيم گفتن پولشو ميديم كه حالا اونم ميگن نميديم! پاتختي هم نميگيريم كلا هيچي!

امروز داشتم ظرفا رو ميشستم به حرفاي مامانم فكر ميكردم گريم گرفت و دلم به خودمو همسرم سوخت كه چقدر با وجود اينكه با خانواده ايم بي پناهيم! 

ما ميخوايم يك سال بعد ازدواج كنيم ولي حتي فكر نميكنم نه خونه جور شه نه پول عروسي! چي كار كنيم بچه ها نظري دارين؟ دلم شكستس خيلييي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همین که همو دارین یه دنیا می ارزه.

زندگی اسباب اثاثیش کم کم جور میشه تازه مزش هم براتون بیشتره چون خودتون تهیه کردین؛این جیزا انقدر مهم‌نیست که کام خودتونو تلخ کنین؛عزت نفس داشته باشین؛تا واقعا به چیزی نیازِ مُبرَم پیدا نکردین از دیگران درخواستی نکنین حتی والدین.

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
بدون عروسي نميشه بدون هيچ جشني بريم زير يك سقف درحاليكه كلي هردومون ارزو داريم عروسي داشته باشيم&nbs ...

عزیزم بالاخره باید کنار اومد با وضعیت میتونید بزید سرخونه زندگیتون بعد از یکسال جشن سالگرد ازدواج بگیرید

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
عزیزم همین که همو دارین یه دنیا می ارزه. زندگی اسباب اثاثیش کم کم جور میشه تازه مزش هم براتون بیشتر ...

خانوادم براي خواهرام خيلي دادن ولي بمن كه رسيد ميگن چون اونا به پسرشون نميدن ماهم بتو نميديم 

عزیزم بالاخره باید کنار اومد با وضعیت میتونید بزید سرخونه زندگیتون بعد از یکسال جشن سالگرد ازدواج بگ ...

يكي ديگه از مشكلات همينه كه بدون عروسي رسم نداريم بريم كلن زندگي كنيم زير يك سقف

عیب نداره ناراحت نشو بزار همسرت اینجوری بیشتر تلاش میکنه 

اينجوري سه سالي بايد صبر كنم و فكر ميكنم خيلي خيلي طولانيه و چون نامزدي خودش بتنهايي كلي دغدغه داره و همش توقع دارن مثل بقيه پول پارو شه از دور نامزدم درحاليكه آه در بساط نيست 

خانوادم براي خواهرام خيلي دادن ولي بمن كه رسيد ميگن چون اونا به پسرشون نميدن ماهم بتو نميديم 

مهم‌نیست. باور کن.

دست ازمقایسه بردار؛سخته میدونم؛ولی خوبیش اینه هردوتون شرابطتون مثل همه؛کسی به اون یکی سرکوفت نمیزنه.

ول کن دختر؛به خوشبخیت فکر کن. من جهازم خیلی سنگین بود؛هرجی فکر کنی لوکس ترینش بود؛ترکیده بود همه جا.خوشبخت شدم؟! نه طلاق گرفتم سر یه سال! باور کن تاثیری تو خوشبختیت نداره.غصه ی چیزی که اثری تو خوشبختیت نداره نخور.شکرگذارِ بودت همسر خوبت باش.

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
يكي ديگه از مشكلات همينه كه بدون عروسي رسم نداريم بريم كلن زندگي كنيم زير يك سقف

اینها رسم های بی اساس وبی پایه هستن

فقط خودتون دونفر مهم هستید

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
اينجوري سه سالي بايد صبر كنم و فكر ميكنم خيلي خيلي طولانيه و چون نامزدي خودش بتنهايي كلي دغدغه داره ...

غصه نخور ایشالا به وقتش هم پول جور میشه هم خانواده ها هم مجبورن که حمایت کنن