2777
2789
عنوان

لجباز

171 بازدید | 24 پست

شوهرم سر دنده لج که می افته هیچی حالیش نیست کنترل از دستش خارج میشه با هم حرفمون شد رمز گوشیشو عوض کرده و روی چیزایی که من حساسم زومه پاکت پاکت سیگار میکشه واقعا شما بگید من چیکار کنم ؟

بی واکنش باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم رو دور لج بیفته کارایی که میدونه من لجم میگیره میکنه بیشعورررررر

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

سربه سرش نزار که لج کنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

اصلا اهمیت نده.

چون می‌دونه رو این موارد حساسی، داره دست می‌ذاره رو نقطه ضعف هات. وقتی نقطه ضعف نداشته باشی در مقابلش، خلع سلاح میشه.

مثلا سیگار می‌کشه، ریلکس بشین و خودتو مشغول یه کاری کن. زنگ بزن با دوستت حرف بزن و بخند. یا هرکاری که نشون بده حالت خوبه. 

تورو خدا راهکار بدین  من فقط فیلم تماشا میکنم

اون میخاد حرصت بدع 

سعی کن عادی باشی فقط همین 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

والا یه دعوای زن و شوهری انقد لجبازی نداره کلا اهل قهر و لجبازیه همسرم 

میدونم‌چی میگی‌ولی اینجور ادما عاشق اینن کسی تحریکشون کنه تا بیشتر لجبازی کنن

بهتره خنثی باشی حداقل بخاطر خودت

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
میدونم‌چی میگی‌ولی اینجور ادما عاشق اینن کسی تحریکشون کنه تا بیشتر لجبازی کنن بهتره خنثی باشی حداقل ...

لطفا بگو چه کنم 

از این اخلاق نابالغانش خسته شدم 

لطفا بگو چه کنم  از این اخلاق نابالغانش خسته شدم

میگم‌ که

خنثی 

سیگار دیدی دستش نه غر بزن‌نه داد و بیداد کن‌نه چیزی انگار نه انگار بیتوجه باش بهش 

ببین ما هروقت دعوامون میشد، شوهرم یه سری جمله داشت که میگفت. و من آتیش می‌گرفتم. اونم میدونست من عذاب میکشم از این حرفا و عمدا می‌گفت که منو حرص بده.

یه دفعه که اون حرفارو زد، من واکنشی نشون دادم که اصلا این حرفت رو من تاثیری نداره و حرص نمی‌خورم و اصلا اهمیتی نداره برام.

همون شد. دیگه نگفت 😏