2777
2789

بچه ها خواهش میکنم اگ میدونین رهنمایی کنین منو  چون وسواس فکری دارم ناخداگاه متوجه نمیشم مقداری ک ازمون میخام بزنم  خوبه یا نه

بچه ها سی تا ازمون جامع عمومی ، و دوازده ازمون جامع کلی ، کافی هست؟ یا کمه؟ 

Go big meri

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میرسی این همشو؟چخبره اخه ۱۲ دوره خیلیم زیاده ۳۰ دوره هم همینطور عمومی نهایت ۸ دوره کلی هم بخوا ...

اره دیگه هرروز یک ازمون جامع کلی و دو ازمون جامع عمومی ، اره مروری خیلی دارم ، مرسی ک گفتی کافیه  واقعا داشتم استرس بدی میگرفتم از بس بعضی مشاورا چرت میگن

Go big meri
اره دیگه هرروز یک ازمون جامع کلی و دو ازمون جامع عمومی ، اره مروری خیلی دارم ، مرسی ک گفتی کافیه &nb ...

اره چرت میگن، من خودم رشته ام پزشکیه این همه نیاز نیست واقعا

من خودم ۳ دوره زدم حتی

بیستو پنجم خرداد تا پنجم تیر

خیلی زیاده روزی یک ازمون باید بزنی صب بزن ظهر تحلیل کن شب مرور و رفع اشکال کن. کنکور ۹۴ تا۹۹ رو برا جمع بندی و مرور بزن ازمونای جامع سنجش و گزینه دو هم اگه پی دی افش گیرت اومد بزن چون شباهت دارن به کنکور

✍مهم نیس قفلای زندگی دست کیه🔒 مهم اینه شاه کلید دست خداس🗝☝🏻💫
اره چرت میگن، من خودم رشته ام پزشکیه این همه نیاز نیست واقعا من خودم ۳ دوره زدم حتی

مرسی عزیزم ،ی سوال ازمونای قبل نود و هشت که نظام قدیمه ایا شبیه ساز بزنم؟ یا عین همونا ک تو سراسری بوده چون نظام جدیدم

Go big meri
خیلی زیاده روزی یک ازمون باید بزنی صب بزن ظهر تحلیل کن شب مرور و رفع اشکال کن. کنکور ۹۴ تا۹۹ رو برا ...

اره اتفاقا پنج تا اخرای سنجش و قلم پارسال و امسال تا جایی ک برگزار شده رو میزنم مرسی عزیزم

Go big meri
مرسی عزیزم ،ی سوال ازمونای قبل نود و هشت که نظام قدیمه ایا شبیه ساز بزنم؟ یا عین همونا ک تو سراسری ب ...

منم اولین سال نظام جدید بودم از از ۹۵ زدم شبیه سازشو

البته ۹۴ رو در طول سال کار کردم، اره شبیه ساز کار کن ولی از ۹۶ کافیه

بجای عمومی سالای قدیم هنر و ریاضی و زبان دوره خودتو کار کن

منم اولین سال نظام جدید بودم از از ۹۵ زدم شبیه سازشو البته ۹۴ رو در طول سال کار کردم، اره شبیه ساز ...

ممنونم عزیزم لطف کردی  من چون دیر شروع کردم خیلی ولی پایم خوبه و حدودا چهارروز دیگه میرم برای ازمون یکم وسواس گرفتم گفتم بیشتر ازمون بزنم ، 

من تخصصی هارو ریاضی فیزیک فقط تست کنکور کار کردم دهه نود کلا خیلی زیاد و شیمی هم مبتکران و تست های کنکور ، زیست هم ماز و کنکور نود و پنج تا ب این ور و منتخب ازمایشی این چند سال ، عمومی هام کتابای خودشون با جمع بندی هاشون ک اکثرا موج ازمون بودن زدم و حالا میخام کنکور و ازمایشی بزنم ، برای زیست هم موج ازمون زدم ، 

بنظرتون با اینک دیر اما خیلی فشرده کار کردم شانس رتبه خوبیو دارم ؟

Go big meri

ینی اینقد وسواس مسخره گرفتم ک نشسستم تستایی ک زدم و قرار بزنم جمع زدم دیدم چهل و شیش هزار تا تسته و چنتا مشاورا گفته بودن خیلی کمه این رنج تست داشتم ول میکردم دیگه برا سال بعد.....

Go big meri