2777
2789

منخودم خوزستان ازدواج کردم الان که باردارم هوس خوراکیای شهر خودمونو میکنم که اینجا نیست سر بچه اولمم همینجور بودم خیلی اذیت شدم...حالا مشکل اینجاست‌ وقتیم میرم اونجا یادم میره برم همشونو بخورم...چقد الان تو هوسشونم  

جاوید عشق مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خانوادت برات بفرستن

من هر چی هوس میکردم شوهرم میگفت قدیم چطور زن باردار نمیخورد و هیچیش نمیشد...

قشنگ حرف مادرشو میزد

خیر سرش جز پولدارا بودا

برام نمیخرید

بابام و داداشم میخریدن

چقد بدم میاد وقتی یادم میفته خیلی برام سخت گذشت خدا ازش نگذره

بگو خانوادت برات بفرستن من هر چی هوس میکردم شوهرم میگفت قدیم چطور زن باردار نمیخورد و هیچیش نمیش ...

بهش میگفتی کی گفته قدیما زن باردار نمیخورد، بگو همون قدیمم هر شوهری غیرت داشت هوس زنشو برآورده میکرد

خودت بلد نیستی درستشون کنی؟

چرا ولی انگار اونجوری نمیشه مثلا هوس همبرگرا یه همبرگری تو شهرمونه همش هوس اونارو میکنم هیچ همبری مثل اون برام نمیشه...یا هوس کنتاکی خانه کنتاکیو میکنم...و بستنی سنتیاش یا خیلی چیزای دیگه

جاوید عشق مامان
بگو خانوادت برات بفرستن من هر چی هوس میکردم شوهرم میگفت قدیم چطور زن باردار نمیخورد و هیچیش نمیش ...

اخی عزیزم ادم تو دلش میمونه...بعدم زنا قدیم که اتفاقا بهترشو میخوردن همه چی اورگانیک و عالی..

جاوید عشق مامان
چرا ولی انگار اونجوری نمیشه مثلا هوس همبرگرا یه همبرگری تو شهرمونه همش هوس اونارو میکنم هیچ همبری مث ...

فست فود که اصلا خوب نیست برات، بستنی هم پاستوریزه باید بخوری، مشکل حل شد  

هوس چی کردی؟ تو بیا اینجا من برگردم اهواز😐

هوس همبرای سورانو کنتاکیای خانه کنتاکی یا اسنک‌ نیک شام اینجا اسنکاش خیلی بد طعم یا پیتزا پیراشکیای خیابون انقلاب اینجا بدمزن ...البته من دزفولم احتمال زیاد اهواز جاهای خیلی خوبی داره

جاوید عشق مامان