2777
2789
عنوان

چه خاکی برسرم بریزم😢😢😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 26 پست
شمارش دارم باهم چت میکنم 😭

به عنوان چالش بهش بگو

قبول کردیانکرد در هردو حالت بهش بگوچالش بود🤣

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به عنوان چالش بهش بگو قبول کردیانکرد در هردو حالت بهش بگوچالش بود🤣

عه مگه میشه بعد میگه چالشو بفرست میخام فداش شم😚

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
خب حله دیگه چرا خاک به سرت بخای بریزی مبارکه 

سلامت فک کنم نمیخاد بگه😥😣

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ای بابا پسرا همه شون عین گاون هم میخان هم زورشون میاد بگن

امروز ب شوخی شوخی بهش گفتم ده روز دیگه میمیرم دکترا گفته بعد گفت من احساس میکنم ک ب تو عادت کردم اگه بمیری من چیکار کنم گفت خدانکنه😶

عه مگه میشه بعد میگه چالشو بفرست میخام فداش شم😚

ببین بگوچالش گذاشتن کسی که الان داری باش چت میکنی وبش بگودوستش داری عکس العملش وببین

بعدبگویکی ازدوستات همینوبرات بفرسته اگرهم خواست ازپیام دوستت اسکرین بگیر

یاازاستوری دوستات و....بگوبرات بزارن اسکرین بگیر

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

ببخشیداماسنت والان دیدم سنت کمه فعلاتصمیم عجولانه نگیروچیزی بهش نگوفقط بدون نظرش چیه

ببخشیداماسنت والان دیدم سنت کمه فعلاتصمیم عجولانه نگیروچیزی بهش نگوفقط بدون نظرش چیه

چجوری بفهمم اخه 

ببین بگوچالش گذاشتن کسی که الان داری باش چت میکنی وبش بگودوستش داری عکس العملش وببین بعدبگویکی ازدو ...

عه عجب چیز خوبی گفتی هااا😍